Fotbalista z nároďáku přiznal, že je gay: Spoluhráči mě vzrušovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fotbalista z nároďáku přiznal, že je gay: Spoluhráči mě vzrušovali!

Za německou reprezentaci odehrál Thomas 52 utkání. Spoluhráči o jeho orientaci ale nic nevěděli.
Za německou reprezentaci odehrál Thomas 52 utkání. Spoluhráči o jeho orientaci ale nic nevěděli. (Foto Profiemdia.cz, Reuters)

Způsobil poprask. Thomas Hitzlsperger (31), německý fotbalový reprezentant, je dosud nejznámějším hráčem, jenž oznámil, že je gay.

Kopal v Bayernu, Stuttgartu, Laziu i Aston Ville, dál už se ale na hřišti potit nechce, a proto ukončil kariéru. Teď se bude věnovat problémům homosexuálů ve vrcholovém sportu. Sám totiž překvapivě přiznal: „Trvalo mi dlouho, než jsem to zjistil. Žil jsem i se ženami. Ale před několika lety jsem s konečnou platností zjistil, že jsem gay,“ řekl v otevřeném rozhovoru.


Ve fotbalové v kabině toho zažil spoustu. „Představte si to – sedí okolo vás 20 mladých chlapů,“ culil se s tím, že ho pochopitelně přitahovali, ale jejich řeči mu vadily. „Pořád vyprávěli urážlivé vtipy o homosexuálech. Všichni si mysleli, že jsou to slaboši. Ale tak to ve sportu není,“ štvalo ho.
„Já se nikdy nestyděl za to, kým jsem,“ zakončil povídání. A doufá, že ho další kolegové budou v upřímnosti následovat.



Autor:  lup

Přečtěte si
prroud
12. 1. 2014 • 21:37

NWO se stara jak muze,aby znicil staty,narody i rodiny.Vidime to na kazdym kroku,pravy hodnoty zesmesnuje,degraduje a likviduje,do popredi cpe samy uchylarny a konzum,pokriveny modely svobody,divnej sex a prachy jako nabozenstvi......

prroud
12. 1. 2014 • 18:16

Jen polezte cunata,bukvice,vsichni,a priznejte barvu,at vime na koho si davat pozor a nelizt s nim do spolecny sprchy! Propagace takovejch veci zavani vymrenim lidstva po preslici.Nejradeji by,aby byli bukvicema vsichni....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.