Jan Potměšil v nemocnici s proleženinami: Žádné adventní koncerty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Potměšil v nemocnici s proleženinami: Žádné adventní koncerty!

Jan Potměšil
Jan Potměšil (CNC_Martin Přibyl, David Kundrát)

Hrdina pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci letos nemůže uvádět tradiční Adventní koncerty na ČT. „Jsem, bohužel, po třinácti letech, v nemocnici s problémy, které trápí téměř všechny vozíčkáře,“ svěřil herec Jan Potměšil (56) Aha!.

Jedná se o dekubity, neboli proleženiny. Nebylo zbytí, Jan musel do nemocnice. „Díky skvělé péči na Spinální jednotce při Klinice rehabilitace a tělovýchovného lékařství 2. LF UK a FN Motol v čele s úžasným primářem Jiřím Křížem se snad už vše obrací k lepšímu,“ řekl s nadějí Potměšil. A dodal, že sám primář Kříž je vozíčkář, takže má pro herce pochopení. Navíc také přestal chodit až po úrazu. Moderátorka Ester Janečková (49) se tedy letos musí bez Honzy obejít.

Jan Potměšil na pohřbu Libuše Šafránkové (†68): Byla můj anděl!

Video se připravuje ...

„Je mi to líto. Vždy jsem se na čas s ním těšila,“ přiznala Ester. „Věřím, že bude brzy v pořádku a příští rok se na něj budeme opět těšit.“ Na televizní obrazovce ho zastoupí Petr Hradil (54). „Beru Honzu jako svůj vzor, který je i přes své mimořádné herecké nadání vždy skromný,“ ocenil kvality kolegy Petr. „Budu se upřímně snažit, aby si přenos diváci naplno užili, a Honzovi přeji hodně zdraví a síly,“ dodal.

Filip Čapka z Ulice propadl nové vášni! Neuteče zase od herectví?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Robert Divis
30. 11. 2022 • 18:33

Zdravím asi nebudeš vědět připomenu hral si v OSTRAVĚ divadlo P.Bezruče po představení jsem mohl tě poznat na pár minut osobně ... Tak ja si dopadl že si na vozíčku NIKOMU nepřeji , ale slovo ale je zde na místě MĚJ MI TO KLIDNĚ ZA ZLÉ , i jako vozičkář si byl namyšlený až nechutně namyšlený .. Někdy se řekne člověk si to nezaslouží ale ty si se stal velmi až nechutně NAMYŠLENÝ at má kdokoli jiný názor v pohodě, v mých očích si se stal nechutně NAMYŠLENÝ ŽE ČLOVĚK SE NEMUSÍ ANI MODLIT A NIC . Každéme se vše vrátí jak si zasloužíííííííííí . A je jedno zda je hendikepovaný . takže promin chci věřit že se ti tato zpráva dostane ----- JANE nelituji tě zasloužíš si to ........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.