Opravdu smutné: Drsná fakta o rakovině Kuklové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opravdu smutné: Drsná fakta o rakovině Kuklové

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (archiv TV Prima)

Michaelu Kuklovou (52) už několikrát v životě postihly opravdu velké problémy. Na konci loňského roku diagnostikovali známé herečce rakovinu prsu, a aby toho nebylo málo, před nedávnem jí krachl vztah s partnerem. Kuklová má jasno v tom, proč onemocněla.

Herečka Michaela Kuklová, kterou proslavila například pohádka O princezně Jasněnce a létajícím ševci, neměla lehký život. Největší vrásky jí způsobil bývalý manžel a zesnulý herec Jiří Pomeje(†54). Kvůli němu prožila mnoho let ve stresu a právě proto si Kuklová myslí, že se jí nevyhnula zákeřná rakovina.

„To, o čem můžu mluvit, je těch deset let soudů. Nedivím se, že mám tuto nemoc, protože je hormonální a stresová. Nedivím se tomu… Soudy se táhly deset let a čelila jsem těm šedesáti milionům dluhů z postu manželky, protože Jirka Andělskou tvář udělal na fyzickou osobu. Tam jsem cítila dlouho křivdu… To, co prožilo mé tělo za šok, v myšlence bylo, jako bych se propadla do jádra Země. Do středu Země. Propad celého těla dolů. Jako by vás probodly tisíce, miliony jehel naráz. Jako rána elektrickým proudem. To jsem prožívala deset let,“ pověděla brunetka podle expres.cz.

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.