Princezna Jasněnka Míša Kuklová: DOSTALA POSLEDNÍ INJEKCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Princezna Jasněnka Míša Kuklová: DOSTALA POSLEDNÍ INJEKCI

Herečka odpočívá po poslední injekci.
Herečka odpočívá po poslední injekci. (Foto archiv M. Kuklové, ara)

Může si konečně alespoň trochu vydechnout. Míša Kuklová (53) byla na onkologii na poslední injekci do břicha. Už je to dva roky, co musela princezna Jasněnka z Troškovy pohádky vyslechnout krutou diagnózu a začala bojovat s rakovinou prsu.

Sama ví, že vyhráno ještě nemá. „Ještě mě čekají tři roky léčby,“ svěřila herečka. „Ale už jen s prášky!“ dodala úlevně. Po svátcích a poslední injekci, kterou dostala tento týden, sbírá síly na pohovce jen tak v teplákách a triku. „Od pondělí jsem v dietním režimu,“ prozradila Kuklová.

Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou

Video se připravuje ...

Nabitá energií

Před svátky se sešla se svým pohádkovým létajícím ševcem Janem Potměšilem (55) a toto setkání ji nabilo energií. „Obdivuju ho, protože dokázal po vážném zranění, že lze zvrátit i nemožné. Po úrazu lékaři nevěřili, že se probere z kómatu. A on se nyní stará o svou rodinu, sportuje a hraje i divadlo,“ řekla Jasněnka obdivně o herci, který je po autonehodě už 32 let na vozíku. „Má laskavou duši a srdce bojovníka,“ dodala herečka s úctou.

Na správné cestě

Se zájmem si také přečetla obě knihy Jana Vojáčka Umění být zdráv a Rozhodni se být zdráv. „Utvrzují mě v tom, že jsem na správné cestě,“ prozradila Kuklová, jež si po prodělané rakovině nechala obě ňadra odstranit. Loni jí plastický chirurg dal implantáty. „Musíme zažít ztráty, abychom ocenili to, co máme,“ prohlásila herečka.

Hegerové poslední dny. Smrt měla v šuplíku. A Kuklová promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...

Maluje anděly

Herečka se nyní více soustředila na malování. Vzniklo hodně děl ze zvířecí říše, hlavně milovaní koně. „Teď dokončuji obraz anděla na nebeských schodech. Pak ho dotvoří popartový malíř Rataj Art Live. Mělo by to být spojení dvou zcela odlišných výtvarných stylů. Jsem zvědavá, jak to dopadne,“ prozradila Kuklová.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.