Životní trápení Míši Kuklové: Nucené vdavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životní trápení Míši Kuklové: Nucené vdavky!

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (Foto Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek, Martin Hykl, Instagram)

Na neobvyklé zážitky během svého dospívání zavzpomínala herečka Michaela Kuklová (54) v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Moderátorovi například prozradila, jaké plány s ní měli rodiče v dobách, kdy ještě studovala.

V dnešní době si mnozí jen stěží dovedou představit, jaké to je, když za ně ve většině případů rozhodují rodiče, a to i pokud jde o partnerský život. Herečka Michaela Kuklová má ovšem živě v paměti dobu, kdy byla slova rodičů svatá. Jak oni rozhodli, tak se také mělo stát.

Michaela Kuklová: Nemívala jsem velké sebevědomí, ale to se najednou změnilo

Video se připravuje ...

„Naši mě chtěli provdat do západního Německa. Dali mi tam inzerát. Tátova maminka žila v Německu a dopisy na seznámení chodily k ní, ona si je četla, dělala selekci a pak nám je přeposílala. Dostávala jsem hodně dopisů. O sedmnáctiletou studentku z Prahy byl zájem,“ překvapila herečka svými slovy Honzu Dědka.

Pohádková princezna se však některým nápadníkům evidentně nebránila. „Pak jsem ještě já udělala selekci a jednoho jsem svolila vidět. Přijel v Porsche. Bavili jsme se německy. Vyrůstala jsem v Německu, a tak německy umím,“ doplnila Míša Kuklová. Návrat zpět do rodné země byl nakonec pro ni i její rodinu nečekaně komplikovaný.

Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou

Video se připravuje ...

„Žili jsme tam čtyři roky a když jsme se měli stěhovat zpátky do Česka, kdy nám řekli, že nebudou prodlužovat vízum a když se nevrátíme, budeme utečenci, zamkla jsem se v pokojíčku a museli pro mě lézt oknem, protože jsem odmítala nasednout do náklaďáku, který se vracel do Prahy. Pak nám na osm let vzali pasy,“ cituje herečku web iDnes.cz.



Přečtěte si
defakto
27. 12. 2022 • 10:12

... zatím od ní každý muž akorát utekl !

Jana Nováková
26. 12. 2022 • 13:51

Kuklová si myslí že je hvězda a přijede si pro ni muž na bílém koni.Ať nefňuká nebo zůstane ve stáří sama

zuzakirsch
25. 12. 2022 • 13:01

Asi by to dopadlo s Němcem líp než s Jirkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.