Jasněnka Kuklová zase sama! Kdo komu dal kvinde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jasněnka Kuklová zase sama! Kdo komu dal kvinde?

Michaela Kuklová a Josef Wittner se rozešli
Michaela Kuklová a Josef Wittner se rozešli (Instagram, archiv)

Ani v tomto případě se pohádková princezna Michaela Kuklová šťastného konce nedočkala. Herečka oznámila rozchod s o 12 let mladším snoubencem Josefem Wittnerem (41).

Plánovali společně svatbu, nakonec přišel rozchod. S nyní již bývalým partnerem netvoří herečka pár přes měsíc. „Milí přátelé, asi je čas změn, a tak se řadím na seznam rozejitých. Vztah skončil před více než měsícem na moje přání. Rozešli jsme se v míru a vzájemně si přejeme štěstí. Dohodli jsme se, že náš rozchod víc komentovat nebudeme," informovala herečka své sledující na sociálních sítích, jak uvedl web eXtra.cz.

Kuklová otevřeně o prodělané rakovině prsu: Děsivý detail, který zatím nezazněl!

Video se připravuje ...

Že se i po rozchodu vzájemně respektují, dokazuje fakt, že se smutným oznámením oba počkali až do doby, než byla Michaela připravena zprávu pustit do světa. „Děkuju Pepimu za krásné společné časy a že vyhověl mé prosbě ještě chvíli pomlčet, a to z důvodu, že jsem měla před operací a potřebovala jsem klid," uvedla vděčná Kuklová, která se rozhodla kvůli prodělané rakovině prsu podstoupit plastickou operaci. „Cítím se dobře po všech stránkách a věřím, že se budu hezky hojit na těle i na duši," dodala Michaela Kuklová.

Rozhovor herečky Michaely Kuklové s prof. Tesařovou z VFN Praha a prof. Svobodou z Masarykova onkologického ústavu v Brně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.