Slováček po rozchodu s Gelemovou: Nová milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slováček po rozchodu s Gelemovou: Nová milenka!

Felix s jeho exmilenkou Lucií.
Felix s jeho exmilenkou Lucií. (Foto Aha! Kundrát, Hykl Herminapress)

Přestože je stále ženatý s Dádou Patrasovu (65), po nedávném konci vztahu s milenkou Lucií Gelemovou (38) o sobě Felix Slováček (78) hovoří jako o svobodném mládenci. K manželce se stěhovat nehodlá, bydlí v pronajatém bytě a nebrání se ani novým známostem!

Na nezájem žen si legendární saxofonista stěžovat nemůže.

Zvědavý lišák

Dokonce mu prý volají fanynky. A Felix jim podle webu Super.cz neříká ne. „Člověk je zvědavý. Když zavolá nějaká fanynka a něco po mně chce, tak to s ní buď vyřídím telefonem, anebo když jsem ještě víc zvědavý, tak se s ní sejdu. Zvědavosti se meze nekladou,“ usmívá se lišácky.

Lásce se nebrání

K manželce Dádě se po sedmi letech soužití s milenkou Lucií vrátit nehodlá. „Dům na Vinohradech potřebuje údržbu a spoustu věcí a já už se nechci o nic starat,“ dává jasně najevo Slováček. Momentálně bydlí v nájmu a je spokojený, že se v podstatě o nic skutečně starat nemusí. A jestli do pronajatého bytu zanedlouho pozve nějakou novou známost? „Nebráním se tomu,“ nevylučuje Felix.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video se připravuje ...

Ať jde dál...

Rozchod s o 40 let mladší Lucií byl prý nevyhnutelný. „Člověk musí respektovat její touhy a co by chtěla v životě. Už vím, že jí v tom nemůžu překážet. Naopak jsem rád, že jsem s ní mohl být sedm let, a ať jde dál,“ přeje si Slováček. „Milenecký vztah skončil. Myslím ale, že těch sedm let se mi zarylo hluboko do srdce a zůstane to tam pořád. Lucie je skvělá žena a přátelé, myslím, budeme pořád,“ doufá Felix.

Felix Slováček oslavil 78. narozeniny: Podpořil expartnerku Gelemovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
13. 9. 2021 • 09:05

Všichni to mají stejné. Gott, Štaidl, Slováček... Když byli mladí, chtěli si užívat, nechtěli se vázat a každou babu podváděli. Až jsou z nich staří, nechutní chlapi, honem se žení, aby se měl o ně kdo starat. Jako plus je to, že jim po sobě zanechají majetek. Ale ty roky před tím! Ani za ostrov nadějí!

karina726
6. 6. 2021 • 19:24

áno - trapné , už si chudák neuvedomuje, že baby u neho letia len na peniaze

karina726
6. 6. 2021 • 19:23

Pane Bože, to hľadá opatrovateľku ? Kto by bol už zvedavý na starého Slováčka ? Hnusný vzhľad .

vigela
5. 6. 2021 • 08:55

Možná nemá na zahradníka, aby měl na milenky. Je poněkud trapný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.