Felix šel s pravdou ven: ROZVOD S DÁDOU BUDE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix šel s pravdou ven: ROZVOD S DÁDOU BUDE?!

Patrasová a Slováček
Patrasová a Slováček (archiv Blesku)

Felix Slováček (78) má ženy rád, to ukázal především před sedmi lety, kdy se začal veřejně ukazovat s milenkou Lucií Gelemovou (38), se kterou před nedávnem oznámili rozchod. Vzhledem k tomu, že jsou jeho vztahy pořádně divoké, mnoho fanoušku zajímá, co nyní s něžným pohlavím zamýšlí. Přijde rozvod s manželkou Dádou (65)?

Saxofonista Felix Slováček se skandálů nezalekne. Poté, co se sedm let promenádoval na veřejnosti s milenkou, ačkoliv byl stále ženatý s Dádou Patrasovou, za kterou po celou dobu dojížděl do jejich vily na Vinohradech, ani po rozchodu s výtvarnicí Lucií Gelemovou nehodlá sekat dobrotu a být věrným manželem. Vypadá to, že jeho vztah s královnou dětských srdcí skončil totálním fiaskem a Slováček si možná najde novou milenku. Co hudebník pověděl o rozvodu, rozchodu s Gelemovou a dalších věcech o jeho životě?

Tragédie podle Kopeckého

„Mám rád zaprvé hezké ženy, to je jasné. A když jsou ještě k tomu chytré, tak je to taky fajn. Vždycky si vzpomenu, jak to říkal jeden slavný herec, že žena má být kuchařkou v kuchyni, dámou ve společnosti a gejšou v posteli. A tragédie, když se to zpřehází! (smích) To říkal pan Miloš Kopecký,“ pověděl Slováček na otázku, jaké ženské má rád.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video se připravuje ...

Rozchod a rozvod

Nedávno oznámil hudebník onu skutečnost, že se rozpadl jeho vztah s Lucií Gelemovou. Ta si totiž dle jeho slov přeje děti a tak si chce najít mladšího muže, který s ní založí rodinu. Ačkoliv jim jejich láska skončila, rozešli se v dobrém. „Nepálím mosty. Myslím si, že lidé, kteří se mají rádi a zůstanou přátelé, tak by jim to přátelství mohlo zůstat celý život,“ pověděl Felix. A co rozvod? Ten si rozmyslel? „Ano. A tam to je o něčem jiném, takže k tomu se nebudu vyjadřovat,“ pověděl saxofonista, který iDnes.cz nechtěl odpovědět na otázku, zda si rozvod rozmyslel kvůli tomu, že má Patrasovou ještě rád. Podle toho, co se kolem známého páru děje, je toto rozhodnutí spíše o majetku a penězích.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
16. 6. 2021 • 23:50

Nez byt kucharkou v kuchyni, damou ve spolecnosti a gejsou v posteli, tak to je lepsi byt rozvedena. A panove jsou jako bohove, nebo co?

mord
15. 6. 2021 • 20:58

Ubohé staré jelito

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.