Tohle udělala Gelemová: Felixova změna vzhledu plná děsu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle udělala Gelemová: Felixova změna vzhledu plná děsu?

Gelemové partnerovo bříško nevadí, naopak!
Gelemové partnerovo bříško nevadí, naopak! (Foto Aha! – Pavel Machan)

Málokdo by to možná řekl, ale Lucie Gelemová (38) není jen ctižádostivou malířkou s ambicemi zpeněžit co nejvíc obrazů. Ještě větší radost než prodaná malba jí udělá, když jsou její nejbližší spokojení. Hlavně když mají plná břicha. A vůbec nevadí, že jejímu partnerovi Felixi Slováčkovi (77) váha na sklonku roku ukázala pár kilo navíc.

„Vaření, pečení a vůbec práce v kuchyni pro mě není povinnost, ale radost, při které můžu zúročit svoji kreativitu a smysl pro detail. Dělám to s potěšením. Rozhodně se striktně nedržím daných receptů, ráda zaexperimentuji,“ svěřila se deníku Aha! Gelemová, jak to vypadá, když se postaví k plotně. Ve snaze, aby vše bylo dokonalé, tráví výtvarnice v kuchyni mnoho hodin.

„Víc než konzumování mě totiž těší prezentace pokrmů. Moct všechno vyladit do posledního detailu, nadekorovat a taky pěkně vyfotit. To mě skutečně baví,“ má malířka zaručený recept jak být královnou kuchyně, a přesto si udržet štíhlou linii. Jelikož ovšem její partner Felix Slováček se na rozdíl od ní nežinýruje, jeho tělesná hmotnost se o pár čísel navýšila.

Slováček u Martucciho

„Já vždycky říkám, že správný chlap má mít břicho. Takže mi to vůbec nevadí,“ usmívá se Lucie s tím, že svému partnerovi ráda dopřeje dobrého jídla. „Felix sní všechno. Nejraději má ale maso, které ovšem já tolik nemusím. A tak jsem nadšená, že umím udělat tak dobré jihočeské zelňáky, které miluje a maso mu v nich nechybí,“ raduje se Lucie, která když odloží vařečku, bere do ruky štětec a barvy, a přestože jsou aktuálně galerie zavřené, věnuje se stále malování obrazů.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 1. 2021 • 22:11

Napadá mě, proč ho tak vykrmuje je, že má na sebe už určitě převedený nějaký peníze Obezita je rizikový faktor, se Slováčkem to sekne a ona začne lovit konečně mladý chlapíky.
Ježíšikriste, jak může nějaká holka/ženská žít s dědou

blamal
6. 1. 2021 • 20:38

Jak skvele vari Patrasova videli vsichni v Prostreno. Ten starej kozel se nechal oblbnout zlou, nesympatickou radobymalirkou, z jejichz mazanic se soudnym lidem dela akorat tak blbe, stejne jako z ni. Ted bude pindat o tom, jak klohni; tak at klohni, nikoho to nezajima. A dobre Slovackovi tak. At ho ta chudina oskube,a at se zalkne mamonem, hnupka ***dna.

mbmb
6. 1. 2021 • 17:51

Asi nehraje s vyzirkami z ámfory fotbal! Bohdalová Vondráčkova Šíp jezdili po celem světě za peníze tělovýchovy a vymyslel ten podraz Petr Novotný! Že je hambáč nefackuje Děti musí chodit v sekacovych dresech protože vyzirky jim to vykradli !!!!prý upřímná Jiřina

Alva
6. 1. 2021 • 17:16

Pro Robin 5, vy jste s nima bydlel?

Alva
6. 1. 2021 • 17:13

Další starý zoufalec, který si myslel, že potřebuje vyměnit ženu za mladší.Co by asi měla mladá jiného dělat, než vařit, protože ostatní už nefunguje, pánové, jste opravdu k smíchu, o paní Dáše nic nevím, stále je napadána, ale muž je vždycky king.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.