Nečekané reakce Felixe! Tohle Dádu dostane do kolen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaná reakce Felixe! Tohle Dádu srazí do kolen

Patrasová už o Felixe a jeho statisícové dárky nestojí! Za co je vyměnila?
Patrasová už o Felixe a jeho statisícové dárky nestojí! Za co je vyměnila? (archiv Blesku a archiv Dády Patrasové)

Ačkoli jsou stále manželé, několik let bydlí od sebe. Felix Slováček (77) již 6 let tvoří pár s výtvarnicí Lucií Gelemovou (37), jeho manželka Dáda (64) zase s italským podnikatelem Vitem. 

S partnerkou Felixe Slováčka měla Dáda ze začátku spíše napjatý vztah. Dlouhodobé dusno v rodině mělo neblahý vliv na všechny zúčastněné.  Nyní se však vztahy tohoto kvarteta měly konečně uklidnit. Důkazem může být až podezřele pozitivní Felixova poklona  Dádinu italskému miláčkovi!

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...

 „Je to slušný chlap, my se známe už z dřívějška, kdy jsme byli s Dádou ubytovaní u něj na hotelu v Itálii. Jsem rád, že si Dáda našla takového muže. Má charakter a charisma a těší mě, že jsou šťastní,“ překvapil na webu ŽivotvČesku.cz Slováček.

Naneštěstí se momentálně Dáda s Vitem kvůli pandemii osobně nemohou vidět. Oba doufají, že se jim splní se do konce roku potkat – ať už v Itálii, či v Praze. „My jsme v každodenním kontaktu díky videohovorům, ale samozřejmě, že mě to trápí. Snad epidemie brzy skončí,“ dodala Patrasová.

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pinkfloyd23455
22. 10. 2020 • 10:58

Antonius rád bych viděl ten tvůj odpornéj rypák závistivej když se můžeš vyjadřovat k někomu koho vůbec neznáš debile!!!

antonuis.j
20. 10. 2020 • 14:37

Bába Dáda je v nepřetržitém delíriu. Jen mimo bílých myšek vidí ta zpuchlá blábolivá troska i Vita. Ten kdyby chudák tušil, co tady o něm ta dementní tlustá ropucha nalhává všem, zalil by stařenu do betonu. Akorát je fakt, že na tu obludnou prasnici by padlo betonu deset míchaček.

mbmb
20. 10. 2020 • 13:24

promiskuitni komedianti ,ulhani a chamtivi nikoho nezajimaji .Pi.Smuclerova radsi napiste neco o sobe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.