Felix Slováček: DLUŽNÁ INVESTICE VŮČI DÁDĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Felix Slováček: DLUŽNÁ INVESTICE VŮČI DÁDĚ!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Hykl)

Letos v březnu prohlásil do médií, že chystá velkou opravu vily v pražských Vršovicích. Dům, který si před desítkami lety pořídili Dáda Patrasová (64) a Felix Slováček (77), ale dál chátrá a vlhne. Muzikant změnil plány. „Rekonstrukce nebude,“ přiznal Aha! sám Felix.

Po půl roce je tedy vše jinak. „Vila je jakž takž, nic se opravovat nemusí,“ tvrdí Slováček. „V jednom rohu dole bylo vlhko vždycky,“ dodává navíc striktně.

Zůstane to na děti

Dáda z toho už ani není moc zklamaná. Chystala se sice na to, že bude opět žít s hromadou řemeslníků a že na čas ztratí svůj komfort, ale vlastně taky tak trochu počítala s tím, že Felix slib nesplní. „Jednou to zůstane na naše děti, na Felixe a Aničku. Ti to snad dají do kupy. Jinak to nevidím,“ povzdechne si. „Je to samozřejmě škoda. Dům potřebuje nějakou injekci, bylo by dobré odkopat základy a udělat izolace, ale když Felix změnil názor, nedá se nic dělat,“ je smířená s realitou.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

Schovává se

Její stále ještě muž do domu často chodí a má zde věci, i když se schovává v posledních týdnech před covidem v jižních Čechách. A třebaže tráví spoustu času se svou mladou přítelkyní Lucií Gelemovou, má tedy o domě stále dokonalý přehled. Snad ví, co dělá...

Trpěla bez vody

V prosinci 2018 nechal Felix rozkopat koupelnu i toaletu a odjel na výlet do Londýna. Dáda prožila advent na sutinách, bez vody a ve velké zimě. Byla ochotná se kvůli baráku znovu obětovat, ale nic se vylepšovat nebude.

Románek se Štaidlem

Dům se zahradou dohodila Dádě a Felixovi maminka Jirky (†30) a Ládi (76) Štaidlových Miloslava (†94). Měla Patrasovou ráda už od dob, kdy s jejím synem Jiřím prožila románek. Bydlela za rohem a byla jí oporou. Po koupi v 80. letech prošla vila rekonstrukcí, ale další tři desítky let se na ní už opět podepsaly.

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tomsln
28. 7. 2023 • 13:07

A víte vy, že uvedená směnárna Mycoiner je jedna z nejdražších u nás? Za směnu si tato firma vezme třeba i přes 10% z celkové částky, což je naprosto šílené. Paradox je, že oni sami říkají, že poplatek u nich je 1,5%, což je sice pravda, ale zbytek je marže na kurzu, o které se jaksi zapomínají zmínit. Detailně je to popsáno například v této recenzi - http­s://in­vestpl­us.cz­/recen­ze/my­coiner/

Nataša Zabloudilová
18. 12. 2022 • 13:42

Tak to by mě zajímalo když Dáda tolik vydělávala jestli uměla také investovat peníze a nebo nebyla vůbec spořivý typ. Takoví lidé jsou totiž nejhorší. Třeba já jsem teď i s tím málem šla na http­s://ww­w.my­coiner­.cz směnárnu kryptoměn a snažím se zhodnotit své úspory několika násobně. Bylo by to moc pěkné.

mbmb
7. 10. 2020 • 12:50

Mord - zřejmě komous co znarodnuje a pak mu ukradené spadne na hlavu

mord
7. 10. 2020 • 10:17

Mbmb co je ti po tom ty stará závistivá šmudlo? Starej se o svůj mizerný zivot

mbmb
7. 10. 2020 • 05:50

To jsou komedianti milionář Slováček , bydlí v zatuchline s madam . Dům tmavý šeredný jak majitele. Koupili to jistě za pár korun po emigrantech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.