Dáda Patrasová (64) prozradila: Jak o mě Felix pečuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dáda Patrasová (64) prozradila: Jak o mě Felix pečuje

S Felixem se údajně vídají každý den.
S Felixem se údajně vídají každý den. (foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Žádné bujaré oslavy příchodu nového roku. Dáda Patrasová (64) hned po svátcích onemocněla. „Chytla jsem obyčejnou, naštěstí mírnou chřipku,“ svěřila deníku Aha! herečka. Konec roku tak proležela a dle jejích slov ji opečovával stále ještě zákonitý manžel Felix Slováček (77).

Na Štěpána se celá rodina sešla u syna Felixe juniora (36), takže Dáda konečně viděla i vnuky. Kvůli karanténě se v posledních měsících raději moc nestýkali. „Syn pak odjel na naši chalupu. A o mě potom pečoval manžel, který se stejně vždycky staral o nákupy. Vídáme se v podstatě každý den,“ řekla Aha! Dáda. „Od osmadvacátého prosince jsem ležela, hlavně jsem nechtěla nijak ohrozit Aničku,“ zdůraznila starostlivá máma. Andulka (25) je po léčbě rakoviny prsu a musí na sebe být velice opatrná.

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička?

Video se připravuje ...

Zahrávala si bez kabátu

Nemocné Dádě prý navíc několikrát denně volal italský přítel Vito (51). „Mají tam totéž co my. V Kalábrii, kde žije, je to ale s covidem lepší než na severu Itálie. Ovšem taky všechno zavřené, žádné restaurace, jen samota. Vito se s tím srovnává dobře, pravidelně cvičí a jí zdravě, má pevnou vůli,“ pěla na něho ódy.

Chybějí jí děti

Herečka přiznává, že ke své nemoci trochu přispěla i tím, že vždy vyběhne pro poštu k brance jen tak nalehko bez kabátu. Už si prý bude dávat pozor. „Jinak jsem opatrná, nosím roušku a nikam nechodím. Ono tedy vlastně není kam. Potřebovala bych kadeřnici, jako asi každá žena, ale nedá se nic dělat, musíme to vydržet. Třeba si pak ty dlouhé vlasy nechám, ještě nevím," konstatovala Dáda. Těší se, až to vše pomine. „Děti mi psaly přáníčka k novému roku, chci se k nim zase brzy vrátit,“ dodala.

Hvězda Pelíšků Emília Vášáryová (78): DOBROVOLNÁ IZOLACE

Z domu nevychází ani slovenská herečka Emília Vášáryová (78). Po padesáti letech dokonce porušila i tradici trávení vánočních svátků v Tatrách. „Naučila jsem se žít a vycházet dobře sama se sebou. Nikam nechodím. Veškerý čas trávím ve svém domě a na zahradě. Oblíbila jsem si samu sebe,“ svěřila pro Plus 7 dní hvězda Pelíšků. Dokonce nenavštěvuje ani svou sestru, bývalou herečku a političku Magdu Vášáryovou (72).

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...

Zpěvačka Marta Kubišová (78): STRAŠÁK COVID

Tak se bojí covidu, že Marta Kubišová (78) nebyla na Silvestra ani s dcerou Kateřinou (41). „Na Štědrý den jsme byly samy dvě spolu a neměla jsem z toho dobrý pocit. Toho viru se děsím. Rozhodly jsme se, že na Silvestra bude každá z nás sama u sebe doma, budeme koukat na televizi a komunikovat po drátě, po kterém si o půlnoci i připijeme,“ svěřila Aha! zpěvačka, která trpí CHOPN neboli chronickou obstrukční plicní nemocí.

 



Přečtěte si
antonuis.j
8. 1. 2021 • 14:32

🤣🤣🤣🤣A jéje, bába zas vyžahla flašu vína a dvě flašky vodky a měla zas delírium! 😀🤣👀 Někerý notor vidí bílé myšky, jiný hady, a notora "Dáda" vidí Feldu an se o ni stará a slyší imaginárního hřebce Víta... Bába měla nový rok raději zahájit v protialkoholní léčebně, ale stejně se za chvíli uchlastá. A bude klid.

konvalinka34
8. 1. 2021 • 13:12

Všechny ženy v rizikové skupině jsme doma. Teď ani zahrada není k relaxaci. Ale někdo to musí pořád vytahovat, abychom měli přehled. Ochlasta Gottová s vysokým tlakem, Basiková bez peněz, Csáková na testy nepůjde, ale protože dostala nabídku na zpívání u nějaké akce ( a to je povolená akce??), tak na testy najednou půjde, atd. atd.

Alva
8. 1. 2021 • 10:35

Pořád dokola, Patrasová, Menzelová, Gottová, trapné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.