S takovým bohatstvím půjdu do rakve? šokuje Kubišová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

S takovým bohatstvím půjdu do rakve? šokuje Kubišová

O tom, že zpěvačka miluje pejsky pochybovat netřeba.
O tom, že zpěvačka miluje pejsky pochybovat netřeba. (BPŽ/ČSFD/ČT)

Osmasedmdesátiletou zpěvačku čeká návštěva zubaře. A rozhodně nepůjde jen o nějakou opravičku zubní výplně. Bude to náročný zákrok za pěkný balík peněz!

„Já jsem měla dva ošklivé pády, a u toho jednoho jsem si dokonce, aniž bych se dotkla země, přerazila jedničku," prozradila Marta Kubišová a na stránkách magazínu Sedmička pokračuje: „Udělali mi jen takové provizorium a ještě řekli, že se mi špatně hojí dáseň, když mi vytrhli dva zuby vzadu, což nebylo vidět."

Utrpení Marty Kubišové: Po pádu jí zmodraly nohy! Lékaři našli cysty

Video se připravuje ...

„Musejí mi sundat porcelánové korunky, udělat úplně jiné, což bude stát balík peněz, až se asi zatřesu. Musejí být ale jinak řešené, aby se mi tam vešly dva můstečky. Říkala jsem si: „S takovým bohatstvím půjdu do rakve? Ale snad to chvilku vydrží," směje se populární umělkyně. 

Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 1. 2021 • 14:15

to: manunu
Ušetři mě těch svých keců.Beztak nepadají na úrodnou půdu !

manunu
29. 1. 2021 • 07:37

-bello- Když ji nemáte ráda a je vám ukradená proč články o ní čtete a reagujete na ně? Mě když něco nebo někdo nezajímá, tak články vůbec neotvírám. Je vidět, že nemáte asi co na práci, když se můžete zdržovat čtením a psaním něčeho, co vás nezajímá. Na zdejších diskusích jste známá tím, že téměř každého urážíte a špiníte, je to zřejmě vaše hobby. Já paní Kubišovou ráda mám, je to žena pevného charakteru a laskavého srdce, znám ji nejen z jeviště. Je to výborná zpěvačka, navštívila jsem mnoho jejích koncertů a vždy to byl zážitek. S panem Havlem jste trapná, kariéru obnovila ona sama, lidé na ní nezapomněli. Stala se jí velká křivda a přesto nezatrpkla. Nebýt komunistů, tak byla světová hvězda. Její krásný alt byl ojedinělý, měla nabídky zpívat ve Francii, Anglii, USA. Tato statečná žena má mnoho obdivovatelů a fanoušků, tak ji nějaká -bello- může být také ukradená.

-bello-
29. 1. 2021 • 00:57

Já tuhle věčně ublíženou Chartistku ráda nemám a její zuby jsou mi ukradený.Myslím však, že Havel ji různými oceněními pomohl k obnově kariéry a nezapomněl ji odškodnit, tedy bych řekla, že na zuby má, tak co to řeší ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.