Česko už není pro Kubišovou k žití! Straší, dělají z člověka blbce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko už není pro Kubišovou k žití! Straší, dělají z člověka blbce

Martě Kubišové není v těchto dobách vůbec hej ...
Martě Kubišové není v těchto dobách vůbec hej ... (Robert Klejch)

Legendární zpěvačka tento týden oslavila 79. narozeniny. Do smíchu paní Martě ale kupodivu příliš není, dokonce zvažuje útěk z Česka. Proč?

I když Martu Kubišovou dusili komunisté jako žádného jiného umělce, o emigraci v temných dobách totality neuvažovala ani na moment. „Ne, to až teď! Tady už to není k životu. Ale kam? Nemůžete nikam. Myslím, že nespokojení jsou úplně všichni. Nejvíc mi vadí, že dělají z člověka blbce. A začali nás strašit," zlobí se zpěvačka v rozhovoru v magazínu Prima ZOOM. 

Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh

Video se připravuje ...

Život Marty Kubišové:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 11. 2021 • 23:17

Mohla utéct i z té zaslepené vlády Dubčeka a spícího na Hradě Svobody.
Kdyby nebyla madam Kubišová hloupá, jistě by si vzpomněla, že co se vrátil Dubček v 68. z Ruska, začal podepisovat represivní zákony a utahoval šrouby .Zákony mu diktoval Kreml.
Celkem vzato Kubišovou milovaný Dubček pomohl k Pražskému jaru, , ale v Rusku podepsal Moskevský protokol a tam nás , Čechy , prodal !!!! Popřel svoje Pražské jaro a vítal bratrskou pomoc k normalizaci , proti které se pak vyhranili Chartisté. Zatímco Kubiška byla z Dubčeka v 1968 po okupaci na větvi , vzdělanější lidi ho s jeho " socialismem s lidskou tváří ( Ruska ) " poslali do pr.... Dubček byl pak jen hajzlík .Svoboda na Hradě byl jen figurka co chvilku spící na přistavěným kanapátku / vím co vím !!! / a normalizační prověrky a masakr na další léta se rozběhl.
Po 1989 se Dubček nacpal do vlády znova a jeho facka národu byla ta, že na Národní třídě policie zasahovala bohužel dle Dubčekem navrženým a schváleným "pendrekovým zákonem. "

------
Hergot,. umí tady lidi dějepis českého národa , nebo už jen ten upravený podle toho , jak komu sedne?
Jinak to má Svěrák, jinak si to odvyprávěla Čáslavská , jinak Gott, jinak Kubišová a úplně jinak to měli Černoch, Raška atd atd.

mikima2
8. 11. 2021 • 11:44

Nevím co tím chtěla Kubišová říct. Když se jí chce v těchto letech utéct, tak ať uteče. Od nástupu slepené vlády, tady nebude určitě k žití. To jí ani nebudou muset strašit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.