Kubišová na pokraji sil: Zfušovaná práce lékařů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubišová na pokraji sil: Zfušovaná práce lékařů

S fenkou Brillinkou se nechala zvěčnit pro kalendář Proměny 2022, jehož výtěžek jde Nadaci Archa Chantal.
S fenkou Brillinkou se nechala zvěčnit pro kalendář Proměny 2022, jehož výtěžek jde Nadaci Archa Chantal. (Robert Klejch, Nguyen Phuong Thao, Petr Kurečka/kalendář Proměny 2022)

Konec roku byl bouřlivý, obzvlášť pro zpěvačku Martu Kubišovou (77). Ta si zažila doslova peklo na zemi a je přesvědčená, že vinou lékařů. Ti ji totiž poslali na třetí dávku očkování zjevně nachlazenou a vyřadili ji tím na 5 týdnů ze života. 

„Měla jsem před očkováním nějakou chřipku, na to jsem lékaře upozornila. V pátek jsem dostala výzvu, že v pondělí se mám dostavit na třetí vakcinaci. Raději jsme zašla ještě na ORL a doktorovi jsem říkala, že mám na krku naběhlé a bolestivé mízní uzliny a že se necítím dobře. On mě prohmatal a prosvítil a řekl mi, že by na očkování šel. Tak jsem v pondělí šla na očkování a od té doby jsem měla peklo,“ popsala Marta Kubišová pro ŽivotvČesku.cz.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

„Do toho všeho jsem měla zánět dutin, teklo mi z očí, ani nevím, zda jsem měla horečku, ani jsem neměla síly se změřit. Měla jsem příznaky, jaké dnes říkají o omikronu, možná jsem to měla v nějakém předstihu. Všechny tři očkovací dávky mám Pfizer, ale u první i druhé dávky mi nebylo vůbec nic, teď po třetí dávce jsem nedokázala v ruce udržet tužku. Pět týdnů se mě to nechtělo pustit. Pokud bych měla jít ještě na čtvrtou dávku, tak si nejprve rozhodně nechám změřit protilátky. Mluvila jsem se svým bývalým praktickým lékařem, který už je v důchodu, ten mi řekl, jsem na očkování měla jít až později,“ dodala zpěvačka, která viní lékaře ze špatného rozhodnutí. 

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ejvm1712
6. 1. 2022 • 19:15

To chtěla bejt doktorkou ! Pokud jsem nachlazena či jinak oslabena sedím doma na zadku a neroznáším nákazu. Na očkování jdu až když jsem zdravá

avina
6. 1. 2022 • 12:17

Rozhodnutí je na každém, osobně. Tak proč to svádí na lékaře? Je nesvéprávná, v 77 letech? Letná na ni čeká!

hanka549
6. 1. 2022 • 07:29

Shání prachy, teď tu o Havlovi, ať máš co utrácet.

konvalinka34
5. 1. 2022 • 17:19

Já tuto zpěvačku nemusím, nikdy jsem ji neposlouchala a teď mi vysloveně štve. Pořád chce pozornost, je snad dost stará, aby se mohla přeobjednat, pokud se cítí nemocná. Ona dokonce pozná, že má nateklé mízní uzliny.....a obvinit doktory, může jen stará slepice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.