Pochmurná oslava 79. narozenin Marty Kubišové: ZÁSAH LÉKAŘŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pochmurná oslava 79. narozenin Marty Kubišové: ZÁSAH LÉKAŘŮ

Legendární Marta Kubišová
Legendární Marta Kubišová (archiv)

Měsíc přísného kasárníka, klasické domácí vězení. Marta Kubišová nesměla ani na krok! „Pan profesor Neužil mi zakázal celý říjen vycházet ven,“ prozradila deníku Aha! legendární zpěvačka. Opustit byt mohla až na svůj narozeninový den, což bylo včera. Na své 79. narozeniny se mohla alespoň trochu nadechnout.

Že by jí lékař něco zakázal, se jí prý stalo poprvé. Doktoři prý vždy slovo »zákaz« obalovali slůvkem »doporučujeme «. Profesor Petr Neužil (59), šéf Kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce, který má na starost nejen její srdíčko, ale tentokrát zpěvačce vycházky, a zvlášť do společnosti, zakázal. „Nikdy mi lékař nic nezakázal, až teď. Řekl mi, že mám před třetím očkováním tak sníženou imunitu, že bych to mohla dostat. Tak jsem ho poslechla. A musela jsem se všude omlouvat, protože v říjnu jsem byla zvaná snad všude,“ přiznala Kubišová obavy ošetřujícího doktora z koronaviru.

Zrušila i Gotta

Nejvíc ji mrzelo, že nemohla jít na premiéru celovečerního dokumentu o Karlu Gottovi (†80). „V duchu jsem mu říkala – Kájo, ty se na mě tam nahoře určitě zlobíš! Tak se ti moc omlouvám, ale mám zaracha od profesora! To ty určitě pochopíš,“ komentovala Marta.

Ochrnutá ruka

Před týdnem zpěvačku naštěstí už potřetí očkovali, a tak o víkendu konečně mohla s pár přáteli oslavit narozeniny. „Pár dnů po očkování jsem měla pocit, že mi ochrnula levá ruka, ale už je to v pořádku. V neděli jsme si s dcerou Kačenkou dali doma dort a během pondělka jsem už jenom přijímala dary a gratulace,“ pousmála se oslavenkyně.

Život Marty Kubišové

Video se připravuje ...

Záplava gratulací

Fanoušci gratulovali Martě už dva týdny dopředu. „Zřejmě se domnívají, že bych se osmdesátky nemusela dožít, a tak mě už 14 dní zahrnují gratulacemi. Dostávám všechno možné – bonbony, fotky, vázy, svícny, svíčky, kytice, a dokonce i obrazy. A upřímně? Mám z toho velkou radost. Děkuji všem!“ vzkazuje svým příznivcům zpěvačka.

Drobné výjimky

Než dostala od lékařů zaracha, Marta, která prohlásila, že už nikdy v životě nebude zpívat a nikde vystupovat, začala dělat, jak říká, drobné výjimky. Nepadla z toho ovšem ani koruna, která by se jí hodila. „Všechno to byla charita a ta se těžko odmítá. Navíc mě ještě k tomu oslovovali moji přátelé! Teď s tím ale končím. Bojím se covidu stále,“ přiznala Kubišová.

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 11. 2021 • 09:35

Paní Martě přeji hlavně zdraví, měla jsem a mám i nadále ráda její písničky.

-bello-
6. 11. 2021 • 11:56

to:
manunu

nic jste nepochopil/a.

manunu
6. 11. 2021 • 08:28

_bello_ Hm, tady si to asi pan prof. Neužil nepřečte, měla byste ho kontaktovat. Jeho čas je příliš drahý na to, aby pročítal diskuse v bulváru. Bello, bello, vy jste neuvěřitelně zlý člověk, co plodíte tady na diskusích i pod jinými články je opravdové dno. Zhrzená žena to budete vy, ale píšete to nesmyslně o jiných. Marta má svůj život, vy se starejte o ten váš.

-bello-
5. 11. 2021 • 21:36

to:
Prof. Neužil - Homolka - petr­.neu­zil@ho­molka­.cz
-------------------------
Pane profesore, bacha na to ! Právě Vám Kubišová řekla, že jste b l b e c !
Nesmíte ji strašit a nic zakazovat.
Dyť ona kvůli zákazům chce emigrovat .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.