Kubišová děsí: Málem nevstala z postele, hodil by se pes asistent | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kubišová děsí: Málem nevstala z postele, hodil by se pes asistent

Společnost jí dělá zatím jen tato fenka
Společnost jí dělá zatím jen tato fenka (Blesk.cz - Martin Hykl a archiv Blesku)

To, že Marta Kubišová (78) by pro pejsky i dýchala, ví skoro každý, ale jen málokdo tuší, že i ona může za vznik centra Helppes! To právě oslavilo už dvacet let a i přes zdravotní problémy nemohla legendární zpěvačka chybět!

„Včera jsem trochu prochladla a ráno jsem nemohla kvůli bolesti nohy vstát z postele. Ale musela jsem se vybičovat, protože tady bych opravdu chybět nemohla,“ přiznala Marta Kubišová, která v sobotu dorazila na oslavy 20 let motolského výcvikového centra Helppes.

Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh

Video se připravuje ...

„Dokonce jsem ráno vtipkovala, že by se mi zrovna jeden asistenční pomocník hodil. Umím si představit, že i starším lidem mohou pomáhat,“ zamyslela se zpěvačka. Právě ona pomohla vzniku centra. „Je to více než dvacet let, co se za mnou přišla poradit Zuzana Daušová, že má v hlavě nápad, jak cvičit i jiné než slepecké pejsky. Jsem šťastná, že jsem ji tenkrát podpořila,“ raduje se Kubišová, která hrdě sfoukla svíčky na narozeninovém dortu! „Moc akce nevyhledávám a po celou koronu jsem byla hlavně doma. Můj pejsek nabral 80 deka, a to je u jorkšíra hodně. Chodila jsem s ním ven jen ráno a večer,“ přiznala Marta, která se raduje, že se život vrací do normálu. Rozhodnutí ukončit kariéru však nelituje. „Já jsem ráda doma se svými miláčky. Nedávno mi říkala dcera, že bychom mohly někam vyrazit, ale já nenávidím balení. Asi to bude tím, jak jsem stále někde jezdila, tak jsme nikam nejely,“ dodala Marta.

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.