S takovým bohatstvím půjdu do rakve? šokuje Kubišová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

S takovým bohatstvím půjdu do rakve? šokuje Kubišová

Osmasedmdesátiletou zpěvačku čeká návštěva zubaře. A rozhodně nepůjde jen o nějakou opravičku zubní výplně. Bude to náročný zákrok za pěkný balík peněz!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
29. 01. 2021 14:15

to: manunu
Ušetři mě těch svých keců.Beztak nepadají na úrodnou půdu !

-bello-
29. 01. 2021 00:57

Já tuhle věčně ublíženou Chartistku ráda nemám a její zuby jsou mi ukradený.Myslím však, že Havel ji různými oceněními pomohl k obnově kariéry a nezapomněl ji odškodnit, tedy bych řekla, že na zuby má, tak co to řeší ?!

manunu
29. 01. 2021 07:37

-bello- Když ji nemáte ráda a je vám ukradená proč články o ní čtete a reagujete na ně? Mě když něco nebo někdo nezajímá, tak články vůbec neotvírám. Je vidět, že nemáte asi co na práci, když se můžete zdržovat čtením a psaním něčeho, co vás nezajímá. Na zdejších diskusích jste známá tím, že téměř každého urážíte a špiníte, je to zřejmě vaše hobby. Já paní Kubišovou ráda mám, je to žena pevného charakteru a laskavého srdce, znám ji nejen z jeviště. Je to výborná zpěvačka, navštívila jsem mnoho jejích koncertů a vždy to byl zážitek. S panem Havlem jste trapná, kariéru obnovila ona sama, lidé na ní nezapomněli. Stala se jí velká křivda a přesto nezatrpkla. Nebýt komunistů, tak byla světová hvězda. Její krásný alt byl ojedinělý, měla nabídky zpívat ve Francii, Anglii, USA. Tato statečná žena má mnoho obdivovatelů a fanoušků, tak ji nějaká -bello- může být také ukradená.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.