Kam se hrabe Matuš! Známý youtuber šokoval vztahem s »dítětem« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kam se hrabe Matuš s Lucinkou! Český youtuber šokoval vztahem s »dítětem«

Youtuber Ondřej Vlček
Youtuber Ondřej Vlček (Instagram)

Patří mezi ty, co se pro lajky a odběry neváhá vymáchat málem i v žumpě. A podobně jako zpěvák Bohuš Matuš (47), se i Ondra Vlček (23) ukazuje po boku velmi mladých dívek hluboko pod zákonem. Pokud tedy zrovna netvrdí, že je gay. Jenže pozor, sledují ho i vaše děti!

outuber, který zasvěcuje ve svých videích nejen náctileté do tajů hororových klaunů a jiných děsivých postav, má ještě jednu veřejností přetřásanou libůstku. Jak neváhal před časem odtajnit na svém Instagramu, partnerky si  nehledá zrovna ve své věkové kategorii.

Kamarádka Verča

Před rokem se totiž stala jeho láskou teprve třináctiletá Verča. Po lavině ostrých reakcí a obvinění z pedofilie se rozhodl pro fanoušky nakonec natočit čtrnácti minutové video, v němž údajně vše uvádí na pravou míru, jak uvedl web Expres.cz. „Jsem takový ten typ člověka, který si dělá ze všeho srandu a nemyslí úplně dospěle v některých věcech. Už od šestnácti jsem se choval pořád stejně v tom smyslu, že pořád dělám blbosti s kamarády a tak dále. Nikdy jsem si nehledal kamarády ve stejném věku, protože jsem si s nimi nikdy moc nerozuměl. Stejně to mám i s kamarádkami a holkami pro vztah,“ pokusil se o obhajobu.

Rozhovor s Ondrou Vlčkem najdete zde: 

Sex je tabu?!

Následně měl ve vysvětlování své podivné motivace pokračovat dál a dospět až k tomu, že jde zkrátka jen o obyčejný dětský románek. Jenže jaksi nějak nezohlednil, že občanku už v kapse nosí dlouhých sedm let. „Já tady nikomu z vás nepotřebuju dokazovat, že spolu nespíme nebo nemáme nic, co bychom mít neměli. (…) Já s Verčou žiju normální život, normální, dejme tomu, dětský romantický vztah a žádné věci spolu neděláme. Co maximálně děláme, je, že se držíme za ruku nebo si dáváme pusu,“ líčí jejich dětsky nevinné schůzky youtuber. Když ale humbuk kolem podivného románku neustával, nakonec otočil a oznámil, že si dají pauzu a počkají, až bude dívenka alespoň pod zákonem. Jenže Verča mu v patnácti nečekaně dala košem! Možná nevydýchala dlouhý řetězec memes, kterými si Vlčka začali škodolibí Češi na internetu dobírat.

Vlčkům coming out

To ale Ondru od bizarních počinů neodradilo: O kom je slyšet, ten žije. Nejen na sociálních sítích. Z toho důvodu po čase youtuber přispěchal s dalším „coming outem“. Tentokrát si k sobě dosadil patnáctiletého chlapce Matěje a slavnostně oznámil, že tvoří pár, jak píše Blesk.cz. „Já jsem byl takový trošku zmatený, v jednu dobu, tak jsme se dali dohromady trošku jinak než pusou… nechci zabíhat do detailů, ale prostě jsme se objímali,“ vysvětloval Vlček.

Nakonec z videa ale vyplynulo, že je všechno jen nejapný fórek. „Tohle video berte s hodně velkou nadsázkou, a pokud na to budou nějaké reakce, tak si myslím, že to budou brát ze srandy,“ culil se do kamery.Jenže tím si bohužel počet „haterů“ o dost znásobil. Jako „bonus“ ho nařkli z toho, že zesměšňuje LGBT komunitu a že dno českého YouTube prokopává ještě hlouběji, než si vůbec stačili myslet! Ups!

Inkriminované video s coming outem s Matějem: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.