Matuš (47) dal sbohem svému studu! To kvůli Lucince? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Matuš (47) dal sbohem svému studu! To kvůli Lucince?

Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy
Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy (Martin Hykl, archiv Blesk )

Zakrývání hlavy šátkem či čepicí je nadobro konec! Zpěvák Bohuš Matuš do svazku manželského vstoupí sebevědomý jako nikdy dříve.  Rozhodl se totiž, že si chybějící vlasy nechá dotetovat!  

Sňatek bude mít pro zpěváka obzvlášť velký význam. Jednak si bere svou životní partnerku Lucii (17), jednak jeho oblek nebude doplňovat tolik pověstný šátek, bez kterého si málokdo uměl Matuše představit.  Zpěvák se rozhodl pro mikropigmentaci, což je proces imitující vlasy na hlavě pomocí estetického tetování. Výsledkem je tetovaná hlava, která se však jeví jako oholená nebo krátce ostříhaná.

„Každý ví, že mě plešatění trápí celý život, navíc nechci vedle Lucinky vypadat staře. Je o 18 let mladší, ale to neznamená, že nemohu vypadat o pár let mladší,“ prozradil Blesku spokojený zpěvák. Ten přesně za měsíc řekne Lucii ANO v rodinném parku Krtkův svět. Do té doby bude ještě podstupovat návštěvy salonu.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...

„Už mám za sebou dvě návštěvy v tetovacím studiu a jsem spokojený. Ještě párkrát musím jít, protože třeba na temeni mám holá místa,“ upřesnil zpěvák, který na své image rozhodně nešetří. Jedna hodina ve studiu ho totiž vyjde na dva a půl tisíce korun!

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
12. 4. 2021 • 18:04

Ten zpěvák nemá žádné koule, protože kdyby je měl, tak si nic netetuje na holé hlavě, holohlavých lidí je, ale mají se rádi, berou se i s tou pleší, toto pidi sebevědomí, naznačuje, že mu hokro těžko stačí na mladou holčinu, bez sebevědomí od něj stejně odejde, přitom je plešatej, ale s pěkným tvarem hlavy, vůbec to nechápu, že se takhle sobě oškliví, bude mu padesát, takže skoro už dědek, tak co si namlouvá, jí to asi nevadí, když je s ním, a pokud jí to začalo vadit, tak bude asi hůře....kdyby raději něco hezkého koupil svým holkám a nikoliv investoval do sebe, bude vypadat nepřirozeně, ubohost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.