Ostře střežená svatba Matuše a Lucie: BODYGUARDI V AKCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ostře střežená svatba Matuše a Lucie: BODYGUARDI V AKCI!

Bohuš Matuš a Lucinka už odpočítávají dny do svatby!
Bohuš Matuš a Lucinka už odpočítávají dny do svatby! (Instagram)

Svatba zpěváka Bohuše Matuše (47) a jeho mladičké přítelkyně Lucie Palkaninové (17) se již zanedlouho uskuteční, a tak jsou přípravy v plném proudu. Lucie se dokonce svým fanouškům svěřila, že na veselce nebudou chybět ani bodyguardi!

Jak už to u influencerů na Instagramu bývá, čas od času nabídnou svým sledujícím Q&A neboli libovolné otázky fanoušků, na které následně odpovídají. Stejnou možnost, jak informoval web Expres.cz, dala fanouškům maminka čtyřměsíční Natálky a hlavním tématem byla nepřekvapivě svatba. Ta se má konat v den Luciiny plnoletosti, tedy 12. května v rodinném parku Krtečkův svět.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...

Na dotaz, zda je nervózní, odpověděla zcela upřímně: „Strašně! Nejsem zvyklá na šaty, určitě se někde vysekám.“ Vzhledem k tomu, že teď je její hlavní prioritou dcera Natálie, módu moc neřeší a je spokojená hlavně v domácím oblečení. „Přiznám se, že je mi nejlépe v teplákách a XXXL mikině, ale snažím se s tím něco dělat,“ přiznala Lucie, která se zmínila i o přítomnosti bodyguardů.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.