Zdrcená Dáda: Co ji přivedlo na buben?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zdrcená Dáda: Co ji přivedlo na buben?!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Foto Aha! – Robert Klejch, Facebook.com, ara)

Dagmar Patrasová (64) zažívá těžké časy. Herečka, která se po několik let na televizních obrazovkách ukazovala spíše v dětských pořadech, je nyní díky nařízením vlády odkázaná pouze na život ve vile.

Následky pandemie na vlastní kůži pociťuje i Dáda Patrasová. Zvláště nyní, kdy je pohyb osob až na výjimky omezen, pro ni není jednoduché se s touto skutečností vypořádat. „Současná situace je šílená, zasáhla nás všechny. Člověk tu sedí a kouká na televizi místo toho, aby poskakoval a hrál pro děti. Opravdu hrozně mi chybí komunikace s lidmi,“ svěřila se Patrasová webu eXtra.cz.

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...

Po finanční stránce na tom údajně není dobře, proto se obává, co přijde dál a jak dlouho bude tento stav v republice trvat. „Nevím, co budu dělat. Našetřeno bohužel nemám. Nechci to rozebírat, ale tady to je složité,“ přiznala Dáda.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

A nepomáhá jí ani fakt, že je na vše momentálně sama. Poté, co jejího manžela, muzikanta Felixe Slováčka (77), před pár lety klofla o čtyřicet let mladší výtvarnice Lucie Gelemová (37), jsou společně vydělané peníze manželů údajně investovány hlavně do umělkyně.

Dáda navíc chtěla finančně zabezpečit především své děti. Tehdy však nemohla tušit, čemu všemu musí nyní čelit. „Co jsem měla našetřeno na horší časy, to jsem už dala dětem,“ dodala s obavami Patrasová.



Přečtěte si
konvalinka34
25. 10. 2020 • 17:27

Jo a je to stará ochechule, má starobní důchod!!!

konvalinka34
25. 10. 2020 • 17:26

Myslím, že v Lidlu i Kauflandu přijímají síly

-bello-
25. 10. 2020 • 17:21

Neřekla nic, než že se nudí.
Že se peníze krátí jí věřím a vím, že vydělávala jeden čas s "Julií" víc, než on se svým klárinetem a saxíkem v různých orchestrech. Mají společný účet , ale i firmu.
Lidi si pořád představují, že jsou někteří z VIP extra boháči.Jenže tihle musí živit firmu, dům, mají děti a na krku Gelemku

antonuis.j
24. 10. 2020 • 12:13

Tak chudinka je nemajetná... A mmch "Dáda" bavila děti naposledy začátkem 90. let, to jsou dnes třicátníci, a malé děti ji neznají. Tahle odulá troska v alkoholové demenci holt žije v bludu.

jizerka47
24. 10. 2020 • 10:07

;Chudinka k politovani ,nema nasetreno,at jde makat rukama!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.