Rodinu mívala celou, ale... Slováčkovou vychovávaly chůvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodinu mívala celou, ale... Slováčková měla "druhé rodiče"

Anna Slováčková
Anna Slováčková (reprofoto FTV Prima)

Být dcerou slavných rodičů neznamená automaticky žít spokojeným životem. Své o tom ví i herečka a zpěvačka Anna Slováčková (25), která se již několikrát stihla přesvědčit, že sláva štěstí nezaručuje.

Jelikož jsou rodiči Slováčkové hudebník Felix Slováček (77) a herečka Dáda Patrasové (64), je zcela pochopitelné, že se dceři kvůli vlastnímu pracovnímu vytížení nemohli vždy naplno věnovat. Podstatnou roli ve výchově malé Aničky tak hrály i chůvy. Ačkoli mnozí nad tímto rozhodnutím mohou kroutit hlavou, Slováčková rozhodně této kombinované výchovy nelituje.

I přes neobvyklé dětství totiž doma panoval řád a disciplína. "Rodiče na mě byli přísní, chtěli, abych měla dobré výsledky ve škole. Hodně ale pracovali, takže velké množství času jsem trávila s chůvami. Měla jsem je ráda, chovaly se ke mně hezky, takže jsem je brala jako druhé rodiče," zavzpomínala Slováčková během rozhovoru pro ŽivotvČesku.

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video se připravuje ...

Třebaže se na její výchově podílely i chůvy, geny má pochopitelně po rodičích, což platí pro zděděné vlastnosti. "Po tátovi mám mírného obchodního ducha a přirozený nadhled ve smyslu, že se ze života nehroutím. Po mamce jsem zase citlivější," přiznala výše zmíněnému webu. Slováčková naštěstí stihla být vychovaná v kompletní rodině. Její rodiče spolu již nějaký čas nežijí, ale i přes počáteční neshody dnes spolu opět normálně komunikují, za což je jejich dcera vděčná.

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.