Velká proměna Aničky Slováčkové: Stará image v novém kabátě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká proměna Aničky Slováčkové: Stará image v novém kabátě!

Anička Slováčková po rakovině: Problém vyřešila proměna!
Anička Slováčková po rakovině: Problém vyřešila proměna! (instagram)

Poté, co Anička Slováčková (25) porazila zákeřnou rakovinu, vystřídala hned několik sestřihů i barev. Nyní se pomalu, ale jistě vrací do starých kolejí. Rozhodla se prodloužit si své vlasy a konečně být opět stoprocentně sama sebou.

Ačkoli se během boje s rakovinou nezdráhala ukazovat ve společnosti bez vlasů, rozhodně je Anička ráda, že má svou chloubu zpět. Uměla vynosit šmrncovní turbany, krátký sestřih i fialové pramínky, ale dlouhým vlasům se zkrátka nic nevyrovná. Proč se herečka rozhodla růst vlasů uspíšit?

„Motivovalo mě, že máme 12. srpna křest a s mou kadeřnicí jsme chtěly vytvořit účes, který má tvar. Aby to bylo wau, aby se s vlasy dalo víc manipulovat a dělat lepší kreace. Nedorůstaly mi souměrně, a proto jsme se rozhodly, že si pomůžeme právě prodloužením na některých místech, aby byly vlasy sjednocené,“ svěřila se dcera Dády Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78) webu ŽivotvČesku.cz.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

Herečka a zpěvačka navíc setrvává v Ordinaci v růžové zahradě 2 jako sestřička Radka, a tak změna účesu přišla vhod i v rámci natáčení. „Vzhledem k tomu, že už natáčím Ordinaci, tak jsem si to nechala dát takhle dopředu, protože po celý natáčecí cyklus musím mít jeden účes," vysvětlila Slováčková.

Návrat k dlouhým vlasům Aničce sluší a je vidět, že si dala s volbou prodloužených vlasu záležet. Na první pohled tak vůbec není patrné, že se nejedná o její vlastní vlasy. „Chtěly jsme, abych nevypadala jako nějaká umělá Barbie, aby to bylo přirozené a nevypadalo to falešně. Třeba vlasy někdy ještě prodloužíme o pár centimetrů, ale takhle jsem spokojená. Délka mikáda mě i baví," dodala spokojeně Anička Slováčková.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.