Vnitřní bolest Slováčkové: KRŮČEK OD BLÁZINCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vnitřní bolest Slováčkové: KRŮČEK OD BLÁZINCE

Rodiče ji nechali ve štychu
Rodiče ji nechali ve štychu (Instagram)

Přestože by se mohlo zdát, že má Anička Slováčková vymetenou cestičku k úspěchu díky slavným rodičům, zažívala jako malá a dospívající jednu ránu za druhou. Už v 15letech skončila v péči terapeutů!

Být dcerou Felixe Slováčka (78) a Dády Patrasové(65) rozhodně není med. Mladá zpěvačka Anna Slováčková (26) namísto spokojeného dítka představovala spíš hromádku neštěstí. 

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

Namísto toho, aby slyšela, jak má maminka Dáda roztomilé děvčátko, vnímala veřejnou šuškandu, co že je to za otylku. „Bulvár rozebíral to, že nejsem taková ta klasická hezká holčička panenka a že mám kila navíc,“ svěřila se Anička iDnes.cz.

I když byla Anička malá, všechno vnímala, semínko pochybností o sobě samé bylo zasazeno. „Když slyší dítě ze všech stran, že je tlusté a mělo by zhubnout, k ničemu dobrému to samozřejmě nevede,“ řekla také. Už v 15letech skončila v péči psycholožky, která jí pomáhala se vyrovnat s depresemi a pocity méněcennosti. 

Situaci nevylepšovali ani slavní rodiče. Jak sama Anička potvrdila: „Kvůli tomu, že máma a táta jsou známí, byl u nás v rodině vždy velký tlak jak na mě, tak i na bráchu. Bylo těžké se rodičům s čímkoliv zavděčit. Cokoliv jsme udělali, našlo se na tom sto chyb.“ 

Přestože už má Anička recept na to, jak bojovat s úzkostí a jak vnímat nehezké komentáře okolí, stále má na duši jizvy, které se už nikdy nezahojí. 

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ginkognito
10. 10. 2021 • 17:22

Je to smutné, ale holka by se měla od té své rodiny - rodičů - hlavně odpoutat, nekecat furt do bulváru a do televize, najít si nějakou práci, kde se dělá něco smysluplného a nedělat ze sebe herečku nebo co, když na to evidentně nemá - podobný případ je Mariana Prachařová. Prostě to tak někdy bývá, že potomek nedosáhne v něčem úspěchu jako rodiče, tak holt si musí jít vlastní cestou a ne se furt někde zviditelňovat s marnou nadějí, že snad časem se z něho stane nějakým zázrakem kopie rodičů.

fido2
10. 10. 2021 • 13:25

Tak neotvírej, ať tady neztlousneš.

defakto
10. 10. 2021 • 05:46

... Náno , sklapni konečně !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.