Anna Slováčková: Rakovina mě s tátou sblížila. A co máma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Anna Slováčková: Rakovina mě s tátou sblížila. A co máma?

13. komnata Aničky Slováčkové je bez mámy Dády.
13. komnata Aničky Slováčkové je bez mámy Dády. (Blesk)

V nejhorších chvílích jí byl tou největší oporou. Když Anička Slováčková (26) bojovala s rakovinu prsu, mohla se na tátu Felixe Slováčka (78) obrátit ve dne v noci.

Ačkoliv maminku Dádu Patrasovou (65) v pořadu Třináctá komnata tak trochu opomenula, i ona jí byla oporou. „Že by tam máma pro mne nebyla, se nedá říct, ale táta byl opravdu nonstop na drátě, vlastně největší podporou. Je blbé to říct, ale díky té nemoci jsme se za ty dva roky opravdu hodně sblížili. Byl to takový můj hrdina. Určitě bych z toho nechtěla mámu vylučovat,“ svěřila se Aha! Slováčková.

Přijel kdykoliv

V té době podstupovala velmi náročnou léčbu, a do toho znovu začala koncertovat, i když měla oholenou hlavou. „Věděla jsem, že táta přijede kdykoliv za svojí malou holčičkou. V nemocnici jsem byla, hlavně když mi kapala chemoterapie nebo po operaci, ale když jsem byla doma, tak mi táta vozil nákup s jídlem a staral se o mě. Povídal si se mnou a byl tam pro mě jak nejlepší kamarád,“ dodala dcera Dády Patrasové. Poté, co se z rakoviny koncem roku 2020 dostala, dala tuto zprávu tatínkovi v dopise jako dárek k Vánocům.

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

Pomoc psycholožky

Ne vždy byl její vztah s otcem tak idylický. V patnácti letech ji maminka Dagmar Patrasová odvedla k psycholožce. Herečka a zpěvačka tam zřejmě řešila i to, že táta byl během jejího dětství často pryč a neměl na ni čas. Jak uvedla Slováčková v pořadu Třináctá komata, byla již jako malá od rodičů pod velkým tlakem. Aby se jim zavděčila... Nic nedostali s bratrem Felixem (38) zadarmo, i když by se to vzhledem k tomu, že jsou děti slavných rodičů, nabízelo. Ti byli totiž často pryč, zařídili jí chůvu. Snad i proto řešila ve velmi brzkém věku problémy s jídlem a dětské deprese u odbornice.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi

Video se připravuje ...

Ze zpěvačky tanečnicí

Anna Julie Slováčková v současné době trénuje quickstep a rumbu s tanečním partnerem Adamem Havlem. Zúčastní se totiž 31. října na prknech Divadla Na Vinohradech finálového galavečera v rámci 4. ročníku projektu Roztančené divadlo, kde bude zastupovat divadlo Semafor.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.