Důležitý den Aničky Slováčkové: PROČ NEPOZVALA MÁMU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Důležitý den Aničky Slováčkové: PROČ NEPOZVALA MÁMU?!

Album Aničce pokřtil brácha a tatínek.
Album Aničce pokřtil brácha a tatínek. (Foto Aha! – D. Kundrát, T. Tran, ara)

V téhle rodině to pěkně vře! Felix Slováček (78) si na adresu manželky Dády Patrasové (65) servítky rozhodně nebere. Situace dokonce došla tak daleko, že dcera Anička (25) nepozvala maminku na svůj velmi důležitý a dlouho odkládaný křest prvního sólového alba.

Herečka sice měla minulý čtvrtek úplně jiné starosti, ale o křtu alba jí nikdo neřekl. „Máma hlídá synovce,“ řekla Aha! Anička, což Dáda potvrdila, ale přesto ji neinformovanost o dceřině velkém dnu rozčílila. „Proč mě vůbec nepozvali? To se báli, že jim tam udělám ostudu? Pokud ano, tak se mi chce vážně brečet. Zdá se mi to ošklivý a hnusný,“ přiznala deníku nešťastná Patrasová.

Moc dobře to ví

„Anička ji na křest nepozvala a já jsem do toho nezasahoval,“ prozradil Aha! Felix, že neviděl důvod, proč by to měl s manželkou řešit. „Myslím, že Dáda dobře ví, proč nebyla na křest pozvána,“ pokračoval upřímně Slováček. „Nebyli jsme na ni zlí, a pokud je nešťastná, tak by v první řadě měla být nešťastná sama ze sebe,“ dodal bez servítek Felix.

Je to chiméra

Údajné Dádiny výmysly na začátku srpna o poklidném a harmonickém soužití se Slováčkem odstartovaly v saxofonistovi vlnu drsných slov. „Je to chiméra. Demence. Alkohol. Dokud se nezačne léčit s pitím, nemá cenu s ní cokoliv řešit,“ prohlásil Slováček. Možná herečka chtěla jen lehce rýpnout do expartnerky svého manžela Lucie Gelemové (38), s níž se hudebník v půlce května přátelsky rozešel...

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video se připravuje ...

Do léčebny spolu

Řeči o alkoholismu samozřejmě Dádu nenechaly chladnou. „Jsem z toho moc špatná, co je můj manžel schopen vypustit z úst. Nechápu, jak může takto veřejně a ponižujícně hovořit o matce svých dětí, které miluje. Ale jestli mě Felix chce dostat mermomocí do léčebny a pojede se mnou, tak proč ne!“ reagovala Patrasová, že na odvykačku jedině s manželem. „Já bych se měl jít také léčit? Tak to nevím s čím, já jsem úplně zdravej.“

Táta má pravdu

Na tatínkovu stranu se postavila i dcera Anička, na kterou samozřejmě rodinná situace hodně doléhá, stejně jako na bratra Felixe Slováčka ml. (37). „S tátou ve většině věcí souhlasím. To je vše, co bych k tomu řekla,“ přiznala Aha! nedávno mladá zpěvačka.

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video se připravuje ...

Jako Bartošová

Rozhořčený Felix dokonce Patrasovou přilovnal k Ivětě Bartošové (†48). Zpěvačka v roce 2014 spáchala sebevraždu skokem pod vlak. „Kdybych měl říci, co si myslím, bylo by to příšerné. Jestli to takhle půjde dál, bude to její konec a umře,“ řekl otevřeně v rozhovoru pro Aha!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.