Dáda haní Felixe! Tohle nebylo z jeho hlavy, tvrdí Patrasová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dáda haní Felixe! Tohle nebylo z jeho hlavy, tvrdí Patrasová

Slováček po slovech Patrasové přitvrdil: Mám z IKEMu takový papír…
Slováček po slovech Patrasové přitvrdil: Mám z IKEMu takový papír… (Machan, Klejch, Tran)

Tenhle manželský konflikt se jen tak konce nedočká, třebaže by si to muzikant Felix Slováček (78) ze srdce přál. Jenomže to by nesměl nedávno Dádu (65) nařknout ze závislosti na alkoholu. Herečka se mu nyní rozhodla vrátit úder.

Z téhle výměny názorů jde jednomu hlava kolem! Chvíli to přitom vypadalo, že rozepře mezi stále ještě manželi utichnou. Dáda však přibližně měsíc nazpět zveřejnila své plány týkající se hudebního projektu, jehož by měla být součástí celá rodina včetně Felixe. To už byla pro hudebníka poslední kapka, a tak přišel s velmi ostrým vyjádřením! „Je to chiméra. Dokud se nezačne léčit z pití, nemá cenu s ní cokoliv řešit,“ prozradil tehdy Slováček deníku Blesk.

Aničky křest: Táta přišel, mámu nepozvala! A proč František vydělával více než Jan

Video se připravuje ...

Felixova slova bodala Dádu jako nůž. Nakonec se ale proti jeho výrokům ohradila: „O manželovi je známo, že je to patologický lhář. Navíc tohle nebylo z jeho hlavy, ale byl proti mně naočkovaný. Z čí hlavy tyhle lži vyšly, si už domyslete,“ reagovala neméně ostře herečka, která si stále stojí za svým.

„Je mi úplně jedno, co kdo říká, my fungujeme jako rodina a žádné řeči nás nerozdělí. Rozhodně není pravda, že by mě manžel s dětmi odřízli. Všichni se společně stýkáme,“ dodala Patrasová.

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...

Na scéně se má ovšem brzy objevit i partner Dády Patrasové, italský fešák Vito, kterého dva roky neviděla!  „Jsme stále v denním kontaktu a Vito již brzy přiletí do Česka. Neřeknu kdy, chceme soukromí," vysvětlila Patrasová.



Přečtěte si
-bello-
10. 9. 2021 • 23:25

Tenhle článek tady už byl.
Doplněno je jen , že přijede někdy ten Ital.

begonie
10. 9. 2021 • 12:09

Perou špinavé prádlo přes bulvár.... Chudáci děti!!! Patrasová i Slováček jsou už opravdu trapní!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.