Slováček zpytuje svědomí? Dáda je skvělá, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováček zpytuje svědomí? Dáda je skvělá, ale…

Dáda žila v domnění, že vše je zalité sluncem.
Dáda žila v domnění, že vše je zalité sluncem. (Foto Aha! – D. Kundrát, T. Tran, ara)

Po rozchodu s ex milenkou Lucií Gelemovou (38) možná Dagmar Patrasová (65) vážně doufala, že se s Felixem stanou opět normálně fungující manželskou dvojicí. Jenže ten se do jejich společné vily natrvalo nevrátil, naopak začal otevřeně prohlašovat, že má jeho žena velké problémy s alkoholem a že by se měla neprodleně léčit. Ale nejspíš to nemyslel ve zlém, jen neudržel emoce. Podle webu ŽivotvČesku.cz mu totiž na manželce pořád záleží.

Jsou prý dny, kdy má hvězda dětských srdcí světlé chvíle, je super společnicí do diskuze, mohla by být i dobrou manželkou. Jenže pak se to údajně úplně otočí. „Dokud se nenechá léčit, tak se s ní vůbec nebavím, to je moje podmínka. Nejdříve léčit, pak se může něco dít, jinak nic a konec," vyjádřil se uznávaný hudebník pro ŽivotvČesku.cz na začátku srpna. 

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video se připravuje ...

Ale ani po několika týdnech se podle Felixe Slováčka situace příliš nezměnila. „Včera byla v pohodě, ale nevím... Na léčení to bohužel nevypadá, podle mě o tom ani nepřemýšlí," zkonstatoval nedávno zklamaně saxofonista s dovětkem, že když má Dagmar Patrasová dobré dny, je to vážně skvělá žena.

Aničky křest: Táta přišel, mámu nepozvala! A proč František vydělával více než Jan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.