To vám spadne brada! MEGA PROMĚNA DÁDY PATRASOVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To vám spadne brada! MEGA PROMĚNA DÁDY PATRASOVÉ

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Tonda Tran)

Wow, to je něco. Dáda Patrasová (65) vypadá, jako by vlezla do stroje času. Přímo z kadeřnického křesla publikovala několik fotek, na kterých vypadá o 30 let mladší. To jí závidí i plyšová Julie!

Co je na té Dádě nového? Vizáž totiž nikdy radikálně nemění a vlasy, které má i ve svém věku pořád krásně husté a lesklé, jen s přicházejícími roky zkracuje. „Zatímco paparazzi okupují můj dům, já si užívám u @vlasyhrabal. Moc a moc dekuju za péči, jsem maximálně spokojená," napsala pod fotku, kde vypadá prostě skvěle. 

Dagmar Patrasová: Pravda o mém pití! A co říká na srovnání s Bartošovou?

Video se připravuje ...

„New hair a new story s Dagmar Patrasovou. Díky všem za krásné ohlasy ohledně Dádiných nových vlasů a fotek,“ poděkoval veřejně i kadeřník, který bude mít patrně pěkně nadupaný diář.

„Hrabal prý jednou česal Davida Copperfielda, od té doby z jeho křesla vstávají znovuzrozené hvězdy," řekl Blesku nedůvěryhodný zdroj z kadeřníkova okolí. Davida se bohužel nepodařilo zkontaktovat, takže byla tato možnost vyhodnocena jako nepravděpodobná. Spíše nás přivádí na stopu technika. Vypadá to totiž, že se Dádě aktualizoval software v telefonu a ona teď zkouší nové filtry! 

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mikima2
17. 8. 2021 • 12:46

Nevím jestli si redaktorka tohoto příspěvku dělá z Patrasové a jejich vyretušovaných a trapných fotografií legraci a nebo to myslí vážně. Pokud to myslí vážně, tak už je na tom duševně jak Patrasová. Paní Patrasová by si měla uvědomt, že už je těmito hloupými výstřelky velmi směšná a trapná. Tím si rodinu určitě nezíská. Měla by se zamyslet, jak by bylo jí, kdyby se tak jako se chová ona, chovala její matka. Bohužel, je to smutné, ale paní Patrasová podle toho jak se provuje v médiích, momentálně nesahá své dceři Aničce ani po kotníky.

zlobit
17. 8. 2021 • 09:44

Tomu, že leccos umíte, nevím jestli věřit, ale než se začnete vyjadřovat, naučte se psát, abychom si nemuseli domýšlet.

hillaarkaa
16. 8. 2021 • 19:35

Jj....

hillaarkaa
16. 8. 2021 • 19:34

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.