Příčina smrti známé kulturistky Kosinové? Ze slov kolegy mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Příčina smrti známé kulturistky Kosinové (†46)? Ze slov kolegy mrazí!

Alena byla půvabná žena, která propadla kouzlu kulturistiky. Ta se ji asi nakonec stala osudnou...
Alena byla půvabná žena, která propadla kouzlu kulturistiky. Ta se ji asi nakonec stala osudnou... (Instagram Aleny Kosinové)

Úspěšná sportovkyně a zároveň maminka dvou dětí měla před sebou důležitou soutěž ve španělském Alicante. K hlavnímu závodu už ale nenastoupila, nečekaně zemřela. Co bylo příčinou jejího tragického skonu, odhalil kolega Aleny Kosinové Filip Grznár.

Ten pro web ŽivotvČesku.cz uvedl, že ji zradilo srdce, jak se spekulovalo. „Znali jsme se pět let. Byla skvělý člověk. Před soutěží ze sebe dostala ale hodně vody, takže došlo ke změně hustoty krve a srdce to neutáhlo. Ta hustota krve je pak jako med a pro tělo a hlavně srdce je to strašně náročné," vysvětlil, co se jí stalo osudným.

Vladimíra Krásová popisuje, jak vypadá příprava vrcholné závodnice v kategorii fitness

Video se připravuje ...

Dodal ještě, že pro daný sport neměla dobré předpoklady, i když byla úspěšná. „Rvala svou formu přes závit. Měla špatnou genetiku postavy, a i přesto si chtěla něco dokázat. Nedostatek symetrie chtěla dohánět formou, takže to pak skončilo bohužel špatně. Je hodně sportovců, kteří nemají na daný sport vlohy a pak se to snaží kompenzovat jinak a může to dopadnout podobně," je přesvědčený Filip Grznár, kterého pochopitelně smrt blízké kulturistky soutěžící pod jménem Alena Hatvani velmi zasáhla.

Nejsvalnatější muž světa je v Praze! Těší se na krásné ženy i památky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
18. 8. 2021 • 20:01

Absolutně nechápu, proč se ženy tak dobrovolně zohavují???? Dříve to musela být hezká žena, ale pak se z ní stal hnusný svalnatý chlap Ale zdaleka nejhorší je, že si zkrátila život o desítky let a nechala tady 2 děti!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.