Už dnes startuje další řada: VELKÉ ZVRATY V ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Už dnes startuje další řada: VELKÉ ZVRATY V ULICI!

Startuje 17. sezóna seriálu Ulice.
Startuje 17. sezóna seriálu Ulice. (Blesk, TV Nova)

Po prázdninové pauze se dnes večer vrací na televizní obrazovky nekonečný seriál Ulice. Kartami osudu oblíbených postav pořádně zamíchají tři nováčci, kteří se budou rvát o své místo na slunci. Daniel Bambas (41) bude urputně bojovat o lásku. Kristýna Hrušínská (36) posílí seriálový klan rodiny Hrušínských a krásná Ema Businská (18) si rozhodně nebude brát servítky.

Televize Nova nezahálí a už teď začala s natáčením dalších dílů, které diváci uvidí letos v listopadu. Po pauze se do ateliérů nahrnul Petr Vacek (55), kterého si nejdříve vzala do parády kadeřnice, a pak herec poctivě drtil text. V seriálu vystupuje coby Tomáš Jordán od samého začátku a patří k největším stálicím novácké Ulice. A i když jeho postava už nedostává tolik prostoru, přesto by ho konec natáčení mrzel. „Zasáhlo by mě to v každém případě,“ prozradil už dříve seriálový biolog. Na nové díly a postavy se můžete těšit už dnes od 18.25 na Nově.

Ztráta potence

Jedna z nejoblíbenějších postav, Bedřich – Adrian Jastraban (52) –, ukončila léčbu rakoviny prostaty. A i když by měl důvod k oslavám, děsí ho jiná věc – ztráta potence. Oporou mu je jako vždy jeho velký parťák Miloš v podání Jiřího Štrébla (62). Jak se Bedřich popere s choulostivým problémem a s jakou zaručenou radou zase přijde jeho kamarád? To si nenechte rozhodně v nových dílech ujít.

Ulice má novou znělku!

Video se připravuje ...

Tisíce herců

Nekonečný seriál odstartoval na televizních obrazovkách 5. září 2005 a od té doby jím prošlo na 1600 herců v hlavních a vedlejších rolích. Také číslo dnešní epizody je úctyhodné. Jedná se o díl s pořadovým číslem 4086!

Nová znělka

Diváci se také mohou těšit na podstatnou změnu na začátku seriálu. „Nová znělka nabízí neotřelý moderní vzhled v kombinaci s pestrou plejádou oblíbených uličních tváří všech generací. Jedna zásadní věc se ale nemění – je to hudba znělky, která zůstává pořád stejná a už mnoho let svolává ve známém čase diváky Ulice k jejímu sledování,“ nastínila kreativní producentka seriálu Silvia Klasová.

Daniel Bambas
Princ na bílém koni

Do povědomí diváků se Daniel dostal jako právník Petr Černý z primáckého seriálu Velmi křehké vztahy. Tam se oženil s Hankou Holišovou (41) a v Ulici se znovu potkají, kráska v ní hraje Veroniku Maléřovou. Bohužel podruhé k oltáři spolu nejspíš nedojdou... „Moje postava se jmenuje Mirek a je to úspěšný podnikatel, který se při lezení ve skalách seznámí s Magdou (Veronika Čermák Macková). Jak se to mezi nimi bude vyvíjet, zatím nemůžu prozradit. Ale je to veskrze pozitivní báječná postava – takový princ na bílém koni,“ nastínil herec svou postavu.

Krásná manželka Hynka Čermáka (48) Veronika (27) bez podprsenky: Nahota mi nevadí!

Video se připravuje ...

Kristýna Hrušínská
S maminkou i se strejdou

Od samého začátku v seriálu vídáme Kristýnina strýčka Rudolfa Hrušínského (74). K němu minulý rok naskočila jeho švagrová Miluše Šplechtová (63) a nově se přidává i neteř. „Moje postava se jmenuje Vanda Veselá a vrací se z emigrace do Čech, aby poznala svou mámu, kterou hraje moje maminka,“ prozradila tak herečka, že i v seriálu si obě střihnou stejné role jako v životě. Ještě zbývá zapojit tatínka, Jana Hrušínského (66)...

Ema Businská
Bez servítků

Postava Sáry, již Ema hraje, vstoupí do života Ljuby Krbové (63), seriálové Aničky. „Sára je hodně svá a nebere si servítky. Je vypočítavá, často se snaží manipulovat s lidmi, ale věřím, že v hloubi duše je to dobrý člověk. Ráda by se osamostatnila, ale zatím je trochu ztracená, především sama v sobě,“ popsala mladičká studentka konzervatoře charakterové rysy své role.



Přečtěte si
laskava
16. 8. 2021 • 19:09

Právě sleduji. Nuda, nuda, nuda.

reiner
16. 8. 2021 • 13:02

Mladá Hrušínská - ještě prý tam dostat tatínka : potěš koště, to by ještě scházelo. Tak to už by bylo moc, takového prevíta ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.