Drbna z Ulice Obermaierová: Dámská jízda v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drbna z Ulice Obermaierová: Dámská jízda v plavkách!

Hanka Jarka jsou vášnivé kuřačky.
Hanka Jarka jsou vášnivé kuřačky. (Foto Facebook.com, TV Nova, ara)

K moři kvůli nejrůznějším opatřením letos nechtěla, raději přijala pozvání do Maďarska. Jarka Obermaierová (75) navštívila v Rajce kamarádku a kolegyni Hanku Gregorovou (68) a vzala s sebou i syna Jardu (41). „Bylo to úžasné,“ řekla deníku Aha! drbna Vilma Nyklová z nekonečného seriálu Ulice.

Gregorová je vyhlášená hostitelka a země uherského salámu skýtá rozličná potěšení. Navštívili například termální prameny v Mosonmagyaróváru, také vyhlášené krčmy, kde ochutnávali místní speciality a koupali se v bazénu. Rajka je jen coby kamenem dohodil od hranic se Slovenskem, takže si udělali výlet i tam.

Po týdnu se Jarka cítila v péči Hanky jako znovuzrozená. „Vrátila se mi chuť k jídlu. Hanka nám na požádání udělala moc dobré halušky. A odpočinula jsem si, už jsem to moc potřebovala,“ svěřila Obermaierová spokojeně. Za pár dní už bude v jednom kole, zase točí Ulici, ovšem pohoda se jí drží. „Zbavila se stresu a získala zpátky apetit,“ napsala o prázdninové návštěvě na sociální síť vdova po Radku Brzobohatém (79) s tím, že jim přálo i počasí. „Každý den bylo pětatřicet stupňů, ale na koupalištích a u jezera to člověk ani necítil,“ popsala atmosféru Gregorová.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...

Útěk z Česka

Přízemní pohodlný domek si v Rajce herečka a bývalá principálka Hana Gregorová pořídila už v roce 2015, kdy nikdo ještě nic netušil o covidu-19. Dobře udělala, protože tady prý v pohodě přečkala pandemii. V Česku mezitím prodala vilu po Brzobohatém a zbavuje se i dalších nemovitostí.

Životní zpověď Karla Gotta! A Gregorové konečná tečka za minulostí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.