Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

Drbna z Ulice Jaroslava Obermaierová odmítá oslavy: Dárky? To je to nejhorší!
Drbna z Ulice Jaroslava Obermaierová odmítá oslavy: Dárky? To je to nejhorší! (Tonda Tran, TV Nova)

Každých pět let je pro ni peklem. „Jak mám kulaté a půlkulaté narozeniny, chtějí si lidé připíjet. Jsem zoufalá. Nemám čím. Už mi alkohol nechutná,“ říká hvězda seriálu Ulice Jarka Obermaierová. Včera oslavila 75. narozeniny.

Bez všech merend, večírků a mejdanů by se prý představitelka Vilmy Nyklové klidně obešla. „Mám s tím problém. Jsem unavená, beru to jako ztrátu času. Víte, co mám za sebou dotočných, premiér a podobných akcí? Už mám raději klid a nejlépe někde v přírodě uprostřed zvířátek,“ přiznává herečka, proč žije převážně na chalupě a Prahu si jen opatrně dávkuje, když už není zbytí.

ROLE SI JIŽ VYBÍRÁ

Natočila na padesát seriálů, stovky filmů. Svou práci miluje, ale už si vybírá. „Musela jsem to probrat. Třeba dabing jsem dělala moc ráda, ale musím si šetřit síly na Ulici a pak na divadlo. Mám na Broadwayi několik pěkných rolí v muzikálech. To stačí,“ svěřila Nedělnímu Aha! jubilantka.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...

BEZ CHLAPA JE LÍP

Otázky na muže přímo nesnáší. Žádného prince, který by ji nosil na rukou, ještě nepotkala a naproti mu nyní určitě nepůjde. „Co bych asi dělala s chlapem? Raději bych měla na zahradě stádo oveček než nějakého muže v baráku,“ prozradila energicky.

Užila si bolestí

Herečka měla v posledních třech letech dost zdravotních problémů. Napřed si v lese zlomila kotník, pak marodila se zády a nakonec se přidal žaludek. „Věřím, že mám na další léta už vybráno. Kvůli bolestem zad a žaludku jsem zhubla skoro deset kilo. Na obličeji je to znát, v tomhle věku se už nemá tolik hubnout,“ říká Jarka.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 4. 2021 • 23:03

Mám ji ráda.Na divadle hraje bezvadně, už aby Covid opatření polevila, lidi byli očkovaní.Divadla mi hrozně chybí. Obermaierová nikdy hraní neflákala.
Ona nemá problém s alkoholem, ona prostě už velký mejdany nechce.Ví proč, v jejím věku co asi tak za kecy by se tam vedly, dyť všechno v životě už prožila a je ve stádiu života, kdy zvolnila a práci má i jako hobby a to je fajn.
Tak za mě jí přeju pro budoucí roky hodně štěstí a veselých chvil .

mbmb
11. 4. 2021 • 08:13

svazacka naprosto podprumerna stejna jako domaci nestesti jsou takove herky ,zbytecne zaclani ,navic vzhled dikce viz Zilkova Freimanova nebo Zagorova.Pitome versovanky bananove velryby ,dale F.R.Cech prska a drze vleze k dalsimu Sipovi nebo zubatemu Krausovi. To jsou cisarovi nove saty zaplevelili vse

vigela
11. 4. 2021 • 07:37

Každých pět let? To je skutečně frekvence. Nechápu, proč si nepřipíjí třeba vodou z vodovodu, když jí alkohol nechutná. Pokud si s ní chce někdo připít, měl by to respektovat. V opačném případě by jí neměl za přípitek stát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.