Obermaierová z Ulice si může oddechnout! Konečně se dočkala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Obermaierová z Ulice si může oddechnout! Konečně se dočkala

Jaroslava Obermaierová trpěla nechutenstvím
Jaroslava Obermaierová trpěla nechutenstvím (archiv)

Po tom, co před koncem loňského roku onemocněla covidem a musela rychle rušit natáčení, teď neváhala ani vteřinu. Hned, jak se hvězdě Ulice Jaroslavě Obermaierové (74) naskytla možnost očkování, zaregistrovala se a šla.

Poslední roky si prošla zdravotním martyriem. Prodělala boreliózu, nešťastně si zlomila nohu a trpěla šílenými bolestmi páteře. Nekonečné dny na lůžku už by nerada zažívala znovu, proto když vláda vyhlásila možnost jít na očkování pro skupinu obyvatel 70+, hned se nechala zaregistrovat.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...

Pomoc kolegy
„Pomohl mi s tím můj kamarád Ota a do vinohradské nemocnice do očkovacího centra mě doprovodil kolega z Divadla Broadway Ruda Kubík, se kterým hraji v muzikálu Kvítek mandragory,“ prozradila Vilma Nyklová z Ulice.

Hladký průběh
„Celý proces proběhl hladce, od registrace až po samotné očkování a všichni ve FNKV byli moc milí. Cítila jsem se dobře, takže jsem mohla do půl hodiny po vakcinaci odjet domů. Jsem moc ráda, že už mám očkování za sebou,“ popsala Aha! Jaroslava, která musí v půlce dubna ještě na aplikaci druhé dávky.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.