STRACH o Obermaierovou: 15 KILO DOLE! Co se s ní děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

STRACH o Obermaierovou: 15 KILO DOLE! Co se s ní děje?

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Foto TV Nova, ara)

Nekontrolovaně hubne! Představitelka drbny Vilmy Nyklové z populárního seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (74) má dole skoro 15 kilo. Při její výšce 160 cm je to šok. „Nechutná mi. Nebylo mi dobře,“ přiznala Aha! herečka. Kolegové mají velké obavy o její zdraví!

Pár kilo shodila už před dvěma lety, když ji trápily úporné bolesti zad. Pak naštěstí zabraly silné injekce. Teď se ale nechutenství ozvalo znovu a na její postavě je to hodně znát. „Na paní Obermaierové najednou všechno plandá,“ uniklo z kostymérny. Sama herečka měla obavy, aby to nebyl covid! „Ještě že nám dělají kvůli natáčení Ulice pravidelně testy a stále nám měří teplotu,“ přiznala Jarka s tím, že je naštěstí negativní. Nápadný váhový úbytek totiž polekal i ji.

„Všechno mi začalo být velké,“ postěžovala si. „V mém věku není kvůli vráskám dobré nějak moc shazovat. Ale co můžu dělat? Prostě mi zmizela chuť k jídlu,“ dodala. Přitom je Obermaierová vyhlášená kuchařka. Kouzlila dobroty z hub, zvěřiny a všeho, co nabízí život na vesnici. Nyní jí ale nechutná. „Jsem ráda, že se v Praze vždycky jenom otočím kvůli práci. Hned spěchám na chalupu,“ rozloučila se Jarka.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...

Hlídala se

Jaroslava Obermaierová je v Ulici už od samotného vzniku seriálu v roce 2005. Vždycky si držela váhu, je na to zvyklá z divadla, kde se musí vejít do svých kostýmů. Diváci dobře znají oblečení její Nyklové jak do krámu, tak třeba na doma. Roky nosila stejné věci. Nyní má pomalu postavu, jako když hrála v roce 1976 svůdnou paní profesorku v komedii Marečku, podejte mi pero!.

Co dělat s nechutenstvím ve stáří najdete v tištěné verzi Aha! 5.11.2020

 

Nedělní Aha! bude už v sobotu!

Vládní opatření obchody v neděli uzavřela. Oblíbený týdeník Nedělní Aha! ale stále koupíte. Na pultech prodejen ho nově najdete už během sobotního dopoledne! Vláda mnoho obchodů zavřela úplně, těm zbývajícím omezila otevírací dobu. Od pondělí do soboty musejí zavřít do osmi hodin večer a v neděli do nich zákazníci nesmějí vůbec. Svůj oblíbený časopis Nedělní Aha! proto nově seženete o den dříve, už v sobotu. Koupíte ho třeba v prodejnách Albert, Billa, Don Pealo, Flop, Geco, GG tabák, Globus, Hruška, Jednota, JIP, Kaufland, Norma, Penny Market, Radius, Rosa market, Spar Šumava, Tesco, Traficon, Valmont a Žabka. Pokud se chcete vyhnout sobotním návalům v obchodech, můžete si Nedělní Aha! koupit i celý následující týden!

Tady i v neděli

Pokud si chcete pro Nedělní Aha! zajít v neděli, jak jste zvyklí, máte také možnost. Omezení se netýká čerpacích stanic či obchodů na nádražích. Časopis díky tomu seženete například na čerpacích stanicích Benzina, MOL, Shell, OMV, Robin Oil, ale také v dalších sítích či na jednotlivých pumpách. Na nádražích jej koupíte v prodejnách Pont. Otevřené až na výjimky budou také obchody společnosti Lagardere, i ty budou Nedělní Aha! prodávat.

Jaroslava Obermaierová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.