Obermaierová nenávidí Vánoce! Svátky bez stromku, dárků i cukroví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Obermaierová odepsala Vánoce! Svátky bez stromku, dárků i cukroví

Jarka se synem Jardou.
Jarka se synem Jardou. (Tonda Tran, Marek Pátek, David Malík, TV Nova)

Zatímco se většina lidí na vánoční svátky těší, existují i tací, kteří se nemohou dočkat, až skončí. Mezi tyto jedince patří i hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (77). Ta má tento čas spojený s nepříjemnou vzpomínkou...

Před lety jí totiž těsně před Vánoci zemřela maminka, a tak herečka začala tyto svátky spíše nenávidět. „Ani jednou v životě jsem nepekla cukroví, je mi to nějak strašně protivný,“ svěřila deníku Aha! největší drbna z Ulice Vilma Nyklová. „Když mi to někdo dá, tak ochutnám, ale já na ty tradice celkově nejsem,“ konstatovala.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Znám svůj děj, jinak nevím, o co tam jde

Video se připravuje ...

Kapr, salát a nazdar!

Kromě cukroví tak v její domácnosti na Štědrý den nenajdete ani vánoční stromeček, nebaví ji pohádky a hlavu si Obermaierová neláme ani s nakupováním dárků. „Prostě jen kapr, salát a nazdar. Večeři máme, ale pak se už navzájem neotravujeme,“ zasmála se herečka, která žije jen se synem Jarouškem. „Synovi je třiačtyřicet, má teď skoro narozeniny... Žádné dítě doma nemáme, tak není pro koho ty Vánoce dělat,“ vysvětlila.

Navždy padesát

I když už by na to měla věk, Jarka stále nepolevuje a dokáže udržet krok i s o generace mladšími herci. „Teď jsem hrála muzikál Vánoční zázrak v Divadle Broadway, zítra máme dvoják v Brně. Domů přijedu v noci a ráno zase točím Ulici,“ vyjmenovala Obermaierová svůj nabitý program. Kromě toho, že jí pomáhá syn, který ji vozí na natáčení i do divadla, má ale herečka recept na svou vitalitu jasný. „Věk si nepřipouštím! Dělám, že mi je pořád padesát,“ přiznala se smíchem.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.