Obermaierová (76) po letech nářků na bídu: UTRATILA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obermaierová (76) po letech nářků na bídu: UTRATILA MILIONY!

Na natáčení Ulice vozí i svého pejska Vašíka.
Na natáčení Ulice vozí i svého pejska Vašíka. (Foto Aha! – Tonda Tran, Marek Pátek, David Malík, TV Nova)

Konečně našetřila na byt v Praze! „Je to jen garsonka,“ řekla deníku Aha! Jarka Obermaierová (76). „Ale co já potřebuju... Přespat po natáčení, nebo po návštěvě u lékaře, mít se kde vykoupat a převléknout,“ prozradila představitelka největší drbny z Ulice Vilma Nyklová, která za byt dala okolo milionu korun.

Seriálové hvězdě už prý šlo na nervy, jak ji všichni kolem ní přestěhovali na chalupu u Zruče nad Sázavou. Chce vše uvést na pravou míru. „Samozřejmě tam trávím jaro, léto, podzim, ale trvale tam žije syn Jára. A já jsem zase trvale hlášená v Praze, kde jsem se narodila. A snad budu brzy majitelkou bytu,“ konstatovala herečka.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...

Kam dává honoráře

Do Hulic si ráda jezdí odpočinout a taky tam má dost prostoru, aby za ní mohla přijet návštěva. Ale pořád je jednou nohou v hlavním městě. „Je to pohodlnější i kvůli natáčení Ulice,“ říká Obermaierová spokojeně. Právě seriál, v němž je od roku 2005, jí umožnil dát dohromady peníze na žižkovskou garsonku. „Napřed jsem dvacet let dávala do kupy chalupu, kterou jsem zdědila, aby tam mohl Jaroušek celoročně žít. A pak jsem šetřila na koupi bytu,“ prozradila herečka, co dělá s penězi, které vydělá.

Starost až do smrti

V paneláku si váží toho, že nemusí nic řešit. „Otočím kohoutkem a teče teplá voda. Nestarám se o nic, jen uklidím a je hotovo. Barák je starost až do smrti,“ zdůraznila Obermaierová.

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video se připravuje ...

Z většího do menšího

Když byl Jarda ještě kluk, bydleli spolu ve třípokojovém bytě, když vyrostl a přestěhoval se na chalupu, vyměnila Jarka velký byt za garsonku ve vedlejším vchodu.



Přečtěte si
Uživatel_973012
25. 1. 2023 • 17:14

A ještě reklama. Baba má prachů dost, ale plakat bude pořád. Jako všichni "umělci".

Marta Kubíková
25. 1. 2023 • 14:25

Umíte číst, utratila miliony a ne milion.

Marta Kubíková
25. 1. 2023 • 14:21

Nikdo jí to nezávidí, co taky? Její věk?
Proč by nenašetřila na byt? Však Ulici natáčí mraky let, kde jsou slušné honoráře a teď se předvádí v reklamě na inkontinenční pomůcky.
Zde jde o to, že cca 2 či 3 měsíce zpět hořekovala, jak je na tom finančně špatně a že jí hrozí bída.
Tak se nedivte, že tím popouzí lidi.

karprox
24. 1. 2023 • 19:35

Senzace. Někdo si v téměř 80 letech pořídil vlastní byt. Jeho pořízení je dnes jen pro několikanásobné milionáře. Jak smutné. Na druhé straně každý nájemník je tak trošku rukojmím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.