Diváci Ulice se bouří! Náhradnice za Sandevu kápla božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Diváci Ulice se bouří! Náhradnice za Sandevu kápla božskou

  Michelle Hansen jako Skyler v seriálu Ulice
Michelle Hansen jako Skyler v seriálu Ulice (tv nova)

Nekonečný seriál Ulice umí diváky nalákat nejen na nové postavy, ale i na ty staré, které se vrací do děje a zásadně s ním hýbou. Jednou takovou „starou známou“ je i postava Skyler v podání Michelle Hansen (29). Přesto byl návrat této postavy pro seriálové příznivce velkou neznámou, jelikož současná herečka v roli střídala Saru Sandevu (25).

Návraty starých tváří bývají pro diváky Ulice mnohdy zajímavější než příchody těch nových. Již se nemusí představovat a zasazovat do něčí rozjeté dějové linky, nýbrž umocňují dynamiku děje i postav, které již dříve ovlivňovaly. Když se do Ulice na jaře loňského roku po 6 letech vrátila Skyler, dříve velká láska Franty a matka Christophera, diváci konečně začali Frantu v podání Matyáše Valenty (26) vnímat jako mladého otce.

Zároveň byli zvědaví, jak se jeho vztah se Skyler změnil vzhledem k rodičovství i k dřívějším citům. Velkým překvapením bylo pro mnohé zjištění, že herečka Sara Sandeva nebude tuto roli nadále ztvárnit. Dospělou Skyler po ní převzala herečka s dánskými kořeny Michelle Hansen, které scénáristi předepsali zcela jinou dívku, než na kterou byli diváci zvyklí.

Exkluzivně z Ulice: Po výprasku od mámy uteče Žofka z domova

Video se připravuje ...

„To bylo docela těžký, ale já se přiznám, že jsem se nijak moc nesnažila o to, abych byla stejná Skyler, jako byla Sara, protože ona za tu dobu vyrostla v mladou ženu a Sara hrála spíš teenagerku," vysvětlila Michelle důvod, proč je teď Skyler i co do povahy jiná než dříve. „Myslím, že jsem to pojala jiným způsobem. Navázala jsem pouze na nějaké určité pohyby, které Sara dělala, ale jinak tu energii jsem přinesla novou," cituje herečku web eXtra.cz.

Současná Skyler není zdaleka tak sympatická jako její mladší, stydlivější verze. Je spíše jako hrom do police a rozhodně o sobě umí dát vědět, nutno podotknout, že ne v tom nejlepším světle. „Je docela negativní. Snažila jsem se ji pojmout tak, že je mnohovrstevnatá, že to není jen ta negativní Skyler, ale že je i citlivá, že miluje svýho syna, miluje Frantu, a snažím se do toho vnést lidštější prvek," objasnila Michelle svůj pohled na ztvárnění této temperamentní mladé ženy, která v současnosti vráží klín mezi Frantu a Báru (Eliška Hanušová).

Drbárna z ULICE: Nemoci a nevěra obchází Ulici. Kdo byl komu nevěrný?

Video se připravuje ...

„Pohybujeme se ve fázi, kdy Franta neví, jestli bude s Bárou, nebo bude se Skyler, která se na něj snaží tlačit, aby se s Bárou rozešel a aby spolu odjeli do Amsterdamu. Franta je samozřejmě rozumnej a má nějaký představy o svém životě a nechce jen tak odříznout Báru, kterou má rád," specifikovala složitou situaci v milostném trojúhelníku. Není pochyb o tom, že tato příběhová linka bude ještě hodně zajímavá…



Přečtěte si
lpitriska
15. 2. 2023 • 11:50

Je fakt chrozná. Ona milovat Franta . Achoj . Vidím jen upoutávky a stačí A pří shlednutí upoutávek na Ordinaci nepochopím ,jak kvůi tomu platí ,tolik lidí (teda jestli nekcaj) půatí Voyo. Koukám jen na Docenta,ale taky nic moc ,uječený a ta Ramba Těším se vždycky na Kukačky

Jiri Knap
2. 2. 2023 • 23:44

Fandím ji,chce vše napravit uznala chybu a Frantu miluje,moje bývalá doplatila a neprizna to.Jirka

Martin Kuklík
21. 1. 2023 • 11:39

Je snad Skyler český jméno? Ne není, tak vážně nevím, proč ho tam každej tupec říká česky. Takže ubožáci z Novy, nejspíš byste se měli vrátit do lavic ZŠ když ani neumíte anglicky! Protože každej poloblb přeci ví, jak se čte slovo "sky" jako nebe. Rozhodně ne tak, jak to tam všichni říkají. Stejně jako Chris přečtený česky, kdo to kdy sakra slyšel? Je to snad taky český jméno?! Odpad, je mi z vás na blití, tohle je fakt jedna velká tragédie!

Eva Korotvičková
12. 1. 2023 • 23:55

Proč jsou lidé tak agresivní?Tak se dívá ten,koho to baví.Proč to všem vadí?

nilud
12. 1. 2023 • 17:03

Nebýt některých důchodců,tak Ulice půjde jen v Rumunsku,tak je oblíbená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.