Tvůrci Ulice tasí svá esa: Nové i staré tváře zamíchají kartami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tvůrci Ulice tasí svá esa: Nové i staré tváře zamíchají kartami!

Ulice v novém roce
Ulice v novém roce (TV Nova)

Ani osmnáctá sezóna Ulice nebude mít nouzi o nové tváře. Nekonečný seriál si udržuje své diváky právě díky pravidelným obměnám příběhových linek a novým postavám, které těm starším zpestří život. Těch bude v letošním roce hned několik.

Do nováckého seriálového veterána přichází filmová a divadelní herečka Jitka Schneiderová (49) coby koučka Julie Papežová, jejíž příběhová linka se střetne s tou Kristýny Volákové v podání Sáry Korbelové. „Julie je terapeutka, která chce pomáhat lidem a je přesvědčená, že koná dobro. Myslím si, že se její příběh bude ještě zajímavě rozvíjet," popsala stručně svou novou roli Jitka Schneiderová.

Co čeká hrdiny seriálu Ulice v nové sezóně? Bude to jízda!

Video se připravuje ...

Posilou Ulice se stane i Natálie Holíková (31), která se představí jako Martina Dubovská, dcera hospodské Kateřiny Dubovské (Martina Randováú. Jak by stručně popsala svou novou hereckou výzvu? „Je mi dost podobná. Je tvrdohlavá, cílevědomá a ambiciózní. Je milá a charismatická. Umí to s lidmi. Je správná a spravedlivá. A líbí se mi, že je sarkasticky vtipná," cituje Natálii Holíkovou eXtra.cz.

Stará láska nerezaví?

Několika ženám zamotají hlavu jejich staří známí i bývalí partneři. Na scénu se vrací Roman Vojtek (50) alias Hynek Urban, jenž se bude více zajímat o svého syna Šimona (Jakub Kraus). O milostné trable se zase postarají Mirek Soukal (Daniel Bambas), jenž po krátké odmlce opět zavítá do života Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková), a Aleš Háma (49) jako farář Ryba, jenž kdysi zamotal hlavu Veronice Maléřové (Hanka Holišová). Tvůrci seriálu v novém roce vsadili na silná jména a velké příběhové zvraty. Je tedy jasné, že i letos se mají fanoušci Ulice nač těšit!

Drbárna z ULICE: Kdo je největší prodejná holka v Ulici?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.