Idol žen ze seriálu O mě se neboj Vašek Matějovský: Dámy, už je zadaný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Idol žen ze seriálu O mě se neboj Vašek Matějovský: Dámy, už je zadaný

Víkend spolu strávili na šumavské Kvildě.
Víkend spolu strávili na šumavské Kvildě. (Foto Instagram.com, ara)

Moderátor a herec Vašek Matějovský (26) zklamal všechny svoje fanynky. Pochlubil se na sociálních sítích kdo mu dělá soukromý doprovod a jeho přítelkyně vyšla z anonymity. Je to Karolína Zamrazilová, milovnice boxu a dalších bojových sportů.

Před námi jsou poslední dva díly nováckého seriálu O mě se neboj. Jednou z hlavních postav je právník Martin Kalina, kterého hraje Václav Matějovský, jenž se stal idolem mnohých divaček. „Kde jste byl sakra než jsem se vdala?“ rozohnila se jedna z fanynek. Další se přidala a pěla chválu na celý seriál: „Vždy kouknu na jeden díl, už chci další a další a další.“ Takový obdivných komentářů je u hrdinových fotek na sociálních sítích více. „Česko má teď nového mužského idola. Doufám, že bude víc dílů,“ připisují obdivovatelky.

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude s dalšími díly seriálu O mě se neboj

Video se připravuje ...

 

On však je pro fanynky bohužel nedostupný, neboť je šťastně zadaný. Matějovský má svou přítelkyni rovnou na tapetě mobilu. A o jejich vztahu není pochyb - na snímku se totiž vášnivě líbají. Na Karolíniných sociálních sítích je vidět, že mí blízko k bojovým sportům a často trénuje. Začala se chlubit společnými fotkami a u víkendových připsala: „Klid před bouří na Šumavě.“ Prožili zde pár dnů i s přáteli.

Začínal v Ulici

Václav Matějovský začínal svoji hereckou kariéru jako dítě v seriálu Ulice, kde strávil na place pár let. Jeho prvním filmem byla v roce 20013 komedie Něžné Vlny Jiřího Vejdělka, posledním je zatím Fylm: Vyšehrad z letošního roku. O tom, zda bude novácký seriál O mě se neboj pokračovat, se teprve rozhodne.

Otevření Domu Ronalda McDonalda: Jaká je Veronika Arichteva maminka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.