Nervy a křik! Kolega o chování Arichteva k ženě Veronice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nervy a křik! Kolega o chování Arichteva k ženě Veronice

Že má coby žena režiséra výhody? Ani náhodou!
Že má coby žena režiséra výhody? Ani náhodou! (Foto Aha! – Petr Novotný, Daniel Zahrádka)

Jaké je být pod taktovkou režiséra, s jehož manželkou má v novém seriálu O mě se neboj předepsané romantické scény, popsal herec Václav Matějovský (26). Ačkoli se jedná o oddechový seriál, natáčení bylo místy velmi drsné!

Očekávaný seriál O mě se neboj již dnes spouští TV Nova a o sledovanost podle prvních hodnocení uživatelů Voyo zřejmě nebude nouze. Do života rozvádějící se mladé maminky v podání Veroniky Arichtevy (36) zavítá Václav Matějovský alias právník Martin, a ačkoli si každý prochází vlastními životními strastmi, jejich cesty se nečekaně propojí. Osmidílný seriál vypadá vskutku slibně, což potvrzují i natěšení diváci. Samotné natáčení ale mělo od romantiky a pohody mnohdy velmi daleko.

Postřelený chlapec, pachatel zadržen! Lyžování podraží a Arichteva o poplachu v letadle

Video se připravuje ...

Seriál vznikal pod dozorem úspěšného režiséra a skutečného manžela hlavní hrdinky Bisera Arichteva (46). Profesionální přístup byl pro něj vzhledem k obsazení samozřejmostí. A protože se podepsal pod několik oblíbených i kladně hodnocených seriálů, nechtěl ani v tomto případě polevit ze svých standardů. Kdo by tedy čekal, že bude manželce Veronice nadržovat, má se na velkém omylu. Podle slov Václava Matějovského to procházka růžovým sadem rozhodně nebyla.

„Je to strašný boj. To je každodenní přežívání. Takový Survival, ale jako celý den. On je nervní, křičí na mě. Ale ne tolik jako třeba na Verču Arichtevu, na tu křičí víc, ale to si řeší oni sami doma... Je mi těžko, jen když o tom mluvím," svěřil se herec v rozhovoru pro eXtra.cz. „Ale kromě toho je to super,“ dodal vzápětí, aby odlehčil svá předchozí slova.

Šestadvacetiletý herec má za sebou bohaté herecké zkušenosti. Divákům se do paměti zapsal jako pubertální Miki ze seriálu Ulice, herecké kvality poté předvedl v minisérii Božena a někteří posluchači ho mohou znát i jako moderátora Fajn Rádia, kde vysílá ranní show. Současná role mladého právníka je pro něj též výzvou. Jak mu role sedí, budou moct diváci zjistit již dnes od 20:00 na TV Nova.



Přečtěte si
Andreis
18. 11. 2022 • 12:56

Je to výborný režisér - První republika, Kukačky..

amej
13. 11. 2022 • 09:40

Protekce je naprosto všude. Podle toho odpovídá pak kvalita. V kumštu, politice, zdravotnictví, prostě dnes to není o kvalitě, ale kdo koho kam dosadí.

zdrclamrdka
12. 11. 2022 • 12:06

tak tak

zdrclamrdka
12. 11. 2022 • 11:07

Biser Atanas Arichtev nemá o režírování páru, měl by jít k lopatě a neotravovat v tv, pokud vím, tak bulhaři jsou dobří zahradníci,

Dianthos
12. 11. 2022 • 09:19

Veronika je kvalitní herečka! Spíš mě děsí, s kým to žije. Jak se chová "na place", tak se bude chovat i doma. I když tam si ho možná srovná. Ale snadné to s ním nejspíš nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.