První role Veroniky Arichtevy po porodu: Rozvod na krku a bez peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První role Veroniky Arichtevy po porodu: Rozvod na krku a bez peněz!

Veronika a sestřičky Dobešovy.
Veronika a sestřičky Dobešovy. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova, ara)

Od jejich syna ji na plac vytáhl manžel. Veronika Arichteva (36) si zahrála první hlavní roli po porodu v seriálu O mě se neboj pod taktovkou svého muže, režiséra Bisera Arichteva (46). „Věděl jsem, že to bude dobré,“ říká Bisi.

Měl pravdu jako muž i jako režisér. „Bylo hezké vidět Veroniku, jak si pohrála s rolí Evy. Myslím, že to diváky bude bavit. Situace, které v seriálu rozehráváme, skvěle oživuje svou jedinečnou energií,“ chválí manželku.

Saša Rašilov o roli Karla Svobody

Video se připravuje ...

Ženská souhra

Sama herečka přiznala, že zpočátku měla v hlavě plno starostí, co asi doma dělá jejich syn Luky (2) a zda je vše v pořádku. „Nic se nestalo, doma bylo i beze mě vše v pořádku a nakonec jsem si zvykla,“ tvrdí Veronika. A postava ženy, která má doma nesnesitelného žárlivce, s nímž se chce rozvést, přijde kvůli své pravdomluvnosti o práci a nemá peníze, jí byla velmi blízká. „Eva je máma, takže se s životem pere kvůli dětem. A já tomu z pozice maminky opravdu rozumím,“ zdůrazňuje herečka. 

Nenechá si nic líbit

„Čeká ji rozvod, vždycky se v životě musela spolehnout sama na sebe, umí a chce pomáhat ostatním, má v sobě zakořeněný boj o spravedlnost, humor a žije opravdově. A to se mi na ní líbí asi ze všeho nejvíc,“ říká o své roli Arichteva. Se seriálovou Evou má dle svých slov hodně společného. „Ten její přístup k životu, že si nenechá nic líbit a umí se za sebe i svou rodinu postavit, je mi dost blízký,“ konstatuje. A samozřejmě ujišťuje, že ona to má s Bisim doma v pořádku.

Tento týden v Ulici: Magda přistižena s Jirkou, zamilovaný Michal a Mára u výslechu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana koublova
10. 11. 2022 • 21:22

Tak jsem se těšila...marně ,ubozarna veliká🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.