Veronika Arichteva ve skluzu: Druhé dítě? Nejlépe hned! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Druhé dítě na cestě? Musíme spěchat, míní Arichteva

Veronika a Biser jsou sehraný pár.
Veronika a Biser jsou sehraný pár. ( David Kundrát, TV Nova)

Hvězda seriálu O mě se neboj Veronika Arichteva (36) toho má na svém talíři naloženo dost. S manželem Biserem Arichtevou (46) momentálně rekonstruují dům a do toho vychovávají syna Luku (2). Navíc ve vzduchu visí otázka ohledně druhého miminka.

Oba dva jsou si vědomi svého věku a rodičovství berou velmi zodpovědně. Synkovi Lukovi by chtěli sourozence dopřát co možná nejdříve. Situace je ale složitá. „Asi bychom rádi měli ještě jedno miminko. Ale neumím si představit, že bych se stěhovala v nějakém pokročilém stadiu těhotenství. A chci si nejdřív trochu užít ten nový dům,“ vysvětlila herečka.

Otevření Domu Ronalda McDonalda: Jaká je Veronika Arichteva maminka?

Video se připravuje ...

„Na druhou stranu je Bisimu tolik let, kolik mu je, a mně vlastně taky. Takže musíme spěchat. Takže mi to vlastně moc nevychází,“ dodala poté. Rekonstrukci domu by buď museli urychlit, nebo by se Veronika musela smířit s těhotenstvím během náročného stěhování. Uvidíme, co pro manžele bude přijatelnější volba.

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude s dalšími díly seriálu O mě se neboj

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.