Arichteva pod přísným dozorem manžela: Neschválil jí její šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Arichteva pod přísným dozorem manžela: Neschválil jí její šaty!

Šaty z předávání Českých slavíků byly prý módní propadák.
Šaty z předávání Českých slavíků byly prý módní propadák. (﷯Foto Aha! – David Kundrát, Instagram.com, TV Nova)

Přestože Veronika Arichteva (36) nedávno na svém Instagramu dokázala, že zpívat opravdu neumí, byla pozvána na předávání Českých slavíků jako tvář televize Nova. Vybrané šaty ale musela na poslední chvíli změnit. Manžel jí je neschválil!

Režisér Biser Arichtev (46) evidentně nerežíruje svou ženu jen na place, ale hlavní slovo má i doma. „Na předávání Českých slavíků jsem měla připravené šaty od návrhářky, ale Bisi říkal, že jsou krásný, ale možná na někom jiném,“ prozradila hvězda nového romantického seriálu O mě se neboj. Narychlo tak musela poslední den před galavečerem shánět novou róbu v konfekci.„Tím, že na Slavících nezpívám, tak jsem si říkala, že na to fandění to bude dost reprezentativní,“ doufala Veronika. Možná by ale udělala lépe, kdyby si prosadila svou a vzala si původně připravený model. Dlouhé modré šaty, které nakonec vynesla, označila totiž módní policie za propadák a z úst kritiků zní, že kdyby se místo Slavíků rozdávaly ceny za nejhorší oblečení, získá Arichteva určitě hlavní cenu.

Postřelený chlapec, pachatel zadržen! Lyžování podraží a Arichteva o poplachu v letadle

Video se připravuje ...

Úspory jsou pryč

Manželé Arichtevovi před rokem koupili polorozpadlý dům z 19. století, který od té doby renovují. „Padly na to veškeré naše úspory! Ještě že mě Bisi přemluvil, abych hrála v jeho novém seriálu, aspoň něco jsem zase vydělala. On teď natáčí další seriál, kde nehraji, i když nabídku jsem od producentů dostala, tak to možná ještě zvážím,“ netají se herečka.

Musí se ohánět

Není se tak čemu divit, že kvůli finanční situaci Biser bere jeden projekt za druhým a Veronika se svým triem 3v1 opět moderuje v rádiu a vymýšlí stále nové produkty. Rčení, že bez práce nejsou koláče,platí v tomto případě dvojnásob.

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 11. 2022 • 21:26

Trapné....v této době si stěžovat, že jsem bez peněz, když se rozhodli žít si nad poměry...ostudné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.