Arichteva otevřeně o své váze: 15 kilo navíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Arichteva otevřeně o své váze: 15 kilo navíc

Veronika Arichteva na dovolené
Veronika Arichteva na dovolené (Instagram)

Od doby, kdy herečka Veronika Arichteva (36) zazářila v taneční soutěži StarDance uběhlo už hodně vody. Když měla nyní odborně hodnotit taneční výkony svých kolegů v roli porotkyně, trochu jí zatrnulo. 

„Už si nic nepamatuju, je to už dlouho. Ráda bych hodnotila odborně, ale už netuším nic. Pata špička, nic nevím. Pro mě jsou všichni hrdinové, vím, co prožívají,“ poznamela pro Super.cz Arichteva. Ačkoli se s tanečním partnerem, probojovala do úzkého výběru, výhra jim utekla o fous, na parket se Veronika znovu nehrne. 

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...

„Už se nenarvu do kostýmu. V posledním kole StarDance jsem měla o patnáct kilo méně. Měla jsem asi 44 kilo. Pak přišlo těhotenství, jsem líná, žeru, neshodila jsem to,“ usmála se.

Jako mladá maminka syna Luky má úplně jiné starosti, váhu vůbec neřeší. „Volné šaty zakryjí všechno. Neřeším to. Nevnímám to tolik. S dítětem se hodně věcí změní, i pohled na sebe samotnou,“ dodala.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.