Arichteva otevřeně o mateřství: Takhle to vypadat nemělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Arichteva otevřeně: Takhle to vypadat nemělo

Jak hodnotí Veronika Arichteva své mateřství?
Jak hodnotí Veronika Arichteva své mateřství? (Instagram, archiv)

Úspěšná herečka Veronika Arichteva (35) se nedávno na svých sociálních sítích svěřila s tím, jaké to je být maminkou malého Luky (1,5). Přiznala, že porušuje snad všechny zásady, které si kdysi stanovila.

Influencerka a taky členka humorného tria 3v1 si ze sebe umí udělat legraci. Veronika Arichteva měla o mateřství jasné představy – tedy jen do té doby, než se maminkou skutečně stala. Například se zařekla, že její dítě nebude na mobilu ani tabletu. „Za mobilem jsem ho učila se plazit, tablet jsem pořídila hned po první probrečený jízdě autem. A že jsme pár kiláků před domem brečeli oba,“ svěřila se herečka.

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...

Jako další na seznamu byl zákaz rohlíku. Ale i tento mantinel Veronika velmi brzy odstranila. „Já mám pak chvilku klid. Zabavuju ho tim už pár měsíců. Já na tý skvělý bílý hmotě vyrostla a vypadá to, že půjde v mých moučných stopách. A taky už měl pizzu a avokádový sushi, pěkně ochucený pečený kuře, svíčkovou, guláš… sůl v tom byla, no...“ dodala úsměvně herečka.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.