Arichteva v úleku: Po porodu se žádná ženská nechce nikde moc ukazovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Arichteva v úleku: Po porodu se žádná ženská nechce nikde moc ukazovat

Detektivka Dům na samotě
Detektivka Dům na samotě (Česká televize / Mikuláš Křepelka)

Pauzu od herectví si Veronika Arichteva (35) příliš neužila. Prozradila, že znovu začala natáčet pouhé tři měsíce po porodu syna Luky (17 měsíců). Rovnýma nohama skočila do role kriminalistky.

Díky tomu se objevila včera na obrazovkách České televize coby vyšetřovatelka Sylvie v detektivce Dům na samotě. K roli přitom přišla náhodou. „Byla jsem asi tři měsíce po porodu syna a zavolala mi pravá ruka pana režiséra Viktora Polesného, jestli bych neměla zítra čas se přijít jenom ukázat, jak teď vypadám. Trochu jsem se lekla, po porodu se žádná ženská nechce nikde moc ukazovat,“ smála se Arichteva.

„A pak jsem se lekla znova, když na kamerovkách chtěl pan režisér, abych zahrála dialogy, které jsem vůbec neuměla. Možná díky tomu, že jsem víc improvizovala, než něco hrála, tak mě obsadili,“ dodala herečka, která si coby kriminalistka odbyla premiéru. „No, a poprvé jsem držela v ruce zbraň. Šla jsem do toho, protože můj muž si velice váží režiséra Viktora Polesného i jako člověka,“ svěřila se s tím, že celou dobu během natáčení myslela na to, jestli je doma s její synem všechno v pořádku. V současné době pak Veronika točí další seriál O mě se neboj, tentokrát pod taktovkou svého manžela – režiséra Bisera Arichteva (45).

3v1: Parodie Prostřeno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.