Sexy Adam Vacula v seriálu Zlatá labuť: V posteli za pět minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Adam Vacula v seriálu Zlatá labuť: V posteli za pět minut!

Adam Vacula
Adam Vacula (Foto Tv Nova)

Herci nového seriálu Zlatá labuť nemůžou být žádné stydlivky. Hned v prvních pěti minutách prvního dílu skončí Adam Vacula (35) alias Petr Kučera se svou seriálovou snoubenkou Danielou Hirsh (27) v posteli.

Vacula k lítosti svých fanynek moc neukáže, přitom má díky boxu perfektně vypracovanou postavu. Nechá se ale okouzlit hlavně křivkami drzé prodavačky Báry Veselé, kterou hraje Marta Dancingerová(31). „Ne že bych se nikdy nesvlékla před kamerou, ale když byla možnost mít dublérku, ráda jsem toho využila. Když se vyskytne scéna, kde to nepůjde a bude to mít opodstatnění, třeba to udělám,“ řekla k tomu herečka s tím, že milostné scény jsou vždycky trochu trapné. První díl seriálu Zlatá labuť vidíte už dnes večer od 20.20 hod.

Nový původní výpravný romantický seriál Zlatá labuť: Podívejte se na trailer!

Video se připravuje ...

Jak to bylo doopravdy

Kromě seriálu vznikl i sedmidílný dokument Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy. Ten ukazuje, jak se ve 30. letech makupovalo a po jakém zboží lidé toužili. Dokument poběží na webu Nova.cz a každý čtvrtek přibude nový díl.

Zlatá Labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.