Nová a povědomá postava v seriálu Zlatá labuť: Dramatický střet dvou Lucií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová a povědomá postava v seriálu Zlatá labuť: Dramatický střet dvou Lucií!

﷯Na scénu přichází Kristýna Badinková Nováková v roli Lucii Tiché.
﷯Na scénu přichází Kristýna Badinková Nováková v roli Lucii Tiché. (Foto TV Nova, ara)

Dnes večer zamíchá osudy hrdinů seriálu Zlatá labuť nová postava, kterou ztvární herečka Kristýna Badinková Nováková (39). Diváci možná budou zprvu tápat, odkud její tvář znají, ale určitě si vzpomenou – vždyť je to Jindřiška z Pelíšků!

O své postavě říká: „Nemůžu o jejím osudu mluvit, protože bych vyzradila tajemství, se kterým je spjatá. Lucie mi je sympatická zejména svou odvahou,“ tvrdí Kristýna. „Dlouhou dobu jsem si přála točit dobový film nebo seriál, a když přišla nabídka na tento velkolepý projekt, neváhala jsem,“ přiznala s nadšením.

Zlatá Labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Moderní obchodní dům Zlatá labuť je už týden otevřen a diváci mohou ve druhém díle sledovat další osudy jeho zaměstnanců, kteří se ocitají nejen pod tlakem doby, ale také svých vlastních rozhodnutí. Prodavačka Bára (Marta Dancingerová, 31) zde pracuje pod falešnou identitou a kolegové ji znají jako Lucii Tichou. Drama ale začne ve chvíli, kdy obchodní dům navštíví opravdová Lucie Tichá. Tu si v seriálu zahraje právě Kristýna Badinková Nováková.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.